Ligia Seman lansează romanul „Funiile Dragostei” în limba engleză

Bestseller-ul Ligiei Seman „Funiile Dragostei” revine în atenția publicului larg, de această dată în limba engleză cu titlul „Ropes of Love”. Autoarea lansează versiunea engleză a romanului care a impresionat publicul larg prin pilda de dedicare a eroilor principali joi, 10 septembrie 2020.

Firul roșu al romanului spune povestea furtunoasă a unui grup de studenţi cu principii morale creştine care sunt activ implicaţi într-o reţea de distribuire „ilegală” a Bibliilor, în timpul regimului comunist. Câţiva dintre ei vor jertfi totul: tinereţea, iubirea, viaţa pentru năzuinţele lor, ce trec dincolo de lumea văzută.

„Acesta este un mare har primit direct din cer cu favoruri care numai Dumnezeu le poate face.  Ne bucurăm de această mare realizare. Numai Dumnezeu a făcut asta pentru lărgirea Împărăției Sale. Toată gloria este numai a Lui. Ne rugăm ca această carte să aducă rod bogat pentru Cristos pentru slava Lui în tot timpul. A fost plătit un preț… așa că pentru fiecare lucrare care dăinuie veșnic și schimbă vieți, dar s- a meritat. Ne rugăm ca această lucrare să aibă impact internațional și să fie întregită prin realizarea filmului cu același titlu: „ROPES OF LOVE”. El lucrează mai mult decât noi putem cere și gândi”, ne-a împărășit Ligia Seman.

Noul titlu de carte în limba engleză, semnat de autoarea Ligia Seman, a văzut lumina tiparului la editura americană TBN.

Mai multe detalii despre titlu și această nouă realizare, aflați din interviul oferit de Ligia Seman postului de televiziune Credo TV!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.