Un cuvânt de mulțumire din partea secretarului general al Alianței Mondiale Baptiste

Într-un an cu atâtea provocări, Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Lui continuă care ne susține. În mijlocul încercărilor, Dumnezeu a rămas cu noi, El este și rămâne credincios. De asemenea mulțumesc pentru tine și pentru marea noastră familie baptistă de pe tot globul. Am rămas împreună anul acesta, lucrând pentru a reduce foametea și suferința, oferind ajutor în urma dezastrelor naturale care s-au abătut, apărând drepturile omului și libertatea religioasă și propovăduind Evanghelia în fiecare regiune a lumii.

Mulțumesc că sunteți alături de noi în impactul pe care îl avem asupra lumii pentru Hristos. Sunt recunoscător pentru prietenia ta, mulțumesc  –  gracias , obrigado , shukraan , xiexie , mulțumesc.

Pr. Dr. Elijah M. Brown,
Secretar general și CEO

Reverendul Dr. Elijah M. Brown este secretarul general al Alianței Baptiste Mondiale (BWA). Formată în 1905, BWA reprezintă 47 de milioane de baptiști în 124 de țări și teritorii. Originar din Texas, SUA, Rev. Dr. Brown și-a finalizat doctoratul. la Universitatea din Edinburgh, Scoția. Pasiunea sa pentru justiție l-a determinat să efectueze cercetări printre taberele strămutate din Africa și Orientul Mijlociu, să depună mărturie în fața Comisiei pentru drepturile omului Tom Lantos din Congresul SUA și să vorbească în întreaga lume. Ales în 2017 la vârsta de 36 de ani, Rev. Dr. Brown este al nouălea secretar general al BWA și cel mai tânăr care deține această funcție.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.