SUMMIT-ul ACMO 2020: „Un loc în inimă”

Alianța Creștină Moldova Fără Orfani lansează o nouă provocare pentru fiecare inimă de creștin. Vineri, 18 decembrie, ora 14:30 echipa organizatorică invită toți cei care luptă pentru copii orfani, la cea de-a II-a ediție a Summit-ului cu genericul: „Un loc în inimă”!

Când lucrăm pentru cauza celor vulnerabili și ne dedicăm copiilor care provin din medii dezavantajate înțelegem nevoia de a avea grijă de sine pentru a fi în stare să avem grijă de altcineva. „Un loc în inima!” este despre a privi în inima fiecăruia din noi pentru a ne analiza сa să ne asigurăm că oferim tot ce e mai bun celor de care avem grijă.

Evenimentul se va desfășura online pe contul oficial de YOUTUBE.

„Abia așteptăm această reuniune cu fiecare din voi și credem că acest eveniment va fi începutul unei noi etape de susținere reciprocă. Din cauza situației epidemiologice ne reorganizăm, facem pași mici dar siguri pentru a putea rămâne conectați și în unitate” este mesajul organizatorilor.

Pentru o organizare calitativă a evenimentului, parcurgeți pașii de înregistrare completând Formularul Google AICI!

ACMO este o alianță a organizațiilor creștine din Republica Moldova și are drept scop protecția și promovarea intereselor copiilor orfani și a celor rămași fără îngrijire părintească. ACMO își propune să mobilizeze întreaga societate înspre manifestarea grijii față de copiii aflați în dificultate. Visăm astfel ca Moldova să devină o țară de oameni care investesc timpul, talentele și resursele lor pentru îngrijirea acestor copii.
Pentru mai multe detalii și update-uri, urmăriți grupul oficial ACMO AICI!

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.