ÎNCHEIEREA Programului AIC „Sustenabilitatea în perioada de pandemie” 2020 (FOTO)

După șase sesiuni online petrecute alături de experți și intelectuali de marcă pe fiecare domeniu, participanții la programul: „Sustenabilitatea în perioada de pandemie” sau văzut față în față și au adăugat o diplomă nouă la CV-ul lor.

Și evenimentul final al programului Academiei pentru Integritate în Conducere (AIC) 2020 a adus în fața tinerilor invitați de marcă și informații de valoare. Deputații Ion Groza și Igor Grosu au împărtășit din experiența lor politică gânduri și perspective pentru anul ce ne stă în față. După o toamnă electorală, ne stă în față un 2021 necunoscut, dar cu  multe motive pline de speranță. De asemenea, tinerii au avut ocazia să profite de disponibilitatea invitaților de rang înalt pentru a afla răspunsuri la întrebări actuale din prima sursă.

Programul „Sustenabilitatea în perioadă de pandemie: Remodelarea realității de zi cu zi prin prisma valorilor creștine” a provocat participanții să privească la fiecare domeniu, la fiecare dificultate prin prisma valorilor creștine și să vadă oportunitățile de a fi relevant, de a fi un promotor al integrității și speranței în aceste vremuri tulburi.

În pofida restricțiilor pandemice, respectând normele impuse, atât organizatorii, cât și participanții au experimentat bucuria de a fi din nou împreună. Am împărtășit gânduri de speranță pentru 2021, realități dureroase din 2020 din care trebuie să învățăm lecții prețioase și o atmosferă caldă și prietenoasă că urmează un nou început.

Această ediție și promoție a fost una specială, nu doar din cauza pandemiei, ci datorită diversității de vârste, domeniile din care vin participanții și curiozitatea lor exprimată inteligent față de temele abordate. La fel invitații și vorbitorii acestei ediții au contribuit cu experiența și expertiza lor, răspunzând la întrebările și provocările cu care ne-am confruntat în acest an special.

Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de înmânare a diplomelor, din partea partea președintelui AIC, Valeriu Ghilețchi.

Academia pentru Integritate în Conducere a fost fondată în anul 2015 de către fostul Vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova, Valeriu Ghilețchi. AIC reprezintă o platformă de formare, echipare și implicare a tinerilor creștini în viața civică și politică a țării. Promovarea integrității, dar și a competențelor profesionale în diferite domenii. Până aici avem peste 200 de tineri instruiți și motivați să facă din cariera lor o misiune pentru binele cetății în care sunt.

Programul este realizat cu susținerea partenerilor internaționali: European Christian Political Movement, SGP și Foundation for International Christian Development.

Savurați evenimentul din imaginile foto și urmăriți ȘtiriCreștine.ro pentru a vedea un reportaj special de la evenimentul final al programului AIC 2020.

 

 

 

Nici un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.