Wycliffe România: Dăruiește Cuvântul lui Dumnezeu popoarelor fără Biblie


De sărbătoarea Întrupării Mântuitorului, într-un mod special, suntem recunoscători Tatălui Ceresc pentru Darul Lui nespus de mare: Dumnezeu ne-a dăruit Cuvântul Său dătător de viață într-un trup omenesc, Domnul Isus Hristos. Astăzi noi putem să-L cunoaștem pe El, și viața pe care ne-a adus-o, prin Cuvântul scris al Scripturii. De aceea, mulțumim Tatălui și pentru darul Bibliei în limba română de care beneficiem din belșug și prin care am primit viața veșnică.

În semn de recunoștință față de Dumnezeu, vă invităm să dăruim la rândul nostru acest Cuvânt care dă viață, și la alte popoare care nu au primit încă Biblia în limbile lor, ca și ei să aibă acces la Cuvântul vieții și să fie mântuiți. Mai jos aveți câteva opțiuni în care vă puteți implica financiar:

Traducerea Bibliei pentru Romii din România
Împreună cu comitetul de coordonare a proiectului Rroma s-a luat decizia ca Biblia să fie tradusă în limba Rromani Standard, predată în școli pentru copiii romi. Au fost planificate câteva ateliere introductive pentru anul viitor. Suntem într-o perioadă de formare a parteneriatului pentru finanțarea proiectului. De aceea vă încurajăm să donați pentru desfășurarea atelierelor programate pe anul 2021. Vă mulțumim pentru parteneriat. DONEAZĂ 

Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Comitetul Național de Traducere a Bibliei în Limba Rromani, cu SIL Internațional și Wycliffe România. În România sunt șase dialecte rromani majore, dar există și limba standardizată care se predă în școli pentru copiii Rromi. Lucrarea de traducere a început în diferite variante ale limbii. În același timp se lucrează la alfabetizare, formarea de clase de alfabetizare și dezvoltarea de materiale Biblice ajutătoare. Se oferă și ateliere de formare a lucrătorilor pentru folosirea eficientă a Cuvântului lui Dumnezeu și a materialelor ajutătoare. Wycliffe România are un membru, Zoltan Barabas, care lucrează cu proiectul Rroma. Pentru donații folosiți butonul de mai sus. Mai multe informații despre proiectul Rroma găsiți la link-urile de mai jos. Puteți, de asemenea, să descărcați materiale și aplicațiile disponibile pentru telefoane mobile. Mai multe detalii despre proiect și nevoile la care puteți contribui vedeți AICI!

Lucrători cu nevoi financiare
Vă prezentăm aici lucrătorii care o duc mai greu financiar și au nevoie de mai mulți susținători. De aceea vă invităm să intrați în parteneriat cu lucrarea de traducere a Bibliei susținând financiar acești lucrători. DONEAZĂ

Vă mulțumim mult pentru colaborare. Domnul să se îngrijească și de nevoile dumneavoastră și să vă înmulțească sămânța de semănat.

Sărbători binecuvântate.
Echipa Wycliffe România

Nici un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.