Un nou hit din repertoriul lui Chris Tomlin lansat în limba română

La un an distanță de la lansarea oficială în limba engleză, imnul „Christmas Day” a fost tradus și în limba română. Piesa făcută publică pe 1 noiembrie 2019, în interpretarea lui Chris Tomlin și We The Kingdom, are acum o versiune română și este interpretată de o voce feminină.

Autoarea ideii este Ramona Matei și a reușit să facă posibilă această realizare împreună cu o echipă întreagă. Premiera coverului a avut loc miercuri, 23 decembrie 2020, pe canalul oficial de Youtube a Ramonei Matei.

„Căutam să traduc o piesă de Crăciun și când am auzit-o prima dată am îndrăgit-o. Așa că am cerut ajutorul unei prietene să o traducem. A durat cam două săptămâni traducerea și înregistrarea. Filmarea a fost în studio după înregistrare. Nu am vrut să fie ceva deosebit, ci mai ceva natural. Fără prea multe cadre. Am făcut o echipă împreună cu Ionela Arghira- traducere și adaptare, Ștefan Ambrosie – înregistrare și mixaj, Darius Vatamaniuc- filmat și editat. Ne dorim ca vestea nașterii să ajungă până la marginile pământului”, ne-a împărtășit Ramona Matei.

Ramona Matei este o tânără din Iasi. Muzica este o pasiune de suflet prin care slujește cu dedicare în grupul de laudă și închinare a Bisericii Penticostale „Rhema” din Iași.

Savurați acum noua melodie în limba română. Lăsați ca esența Nașterii Domnului Isus să vă pătrundă inima și mintea, iar menirea acestei sărbători să transforme viața dvs în 2021.

1.Bucuraţi-vă
Este noaptea-ntrupării
Emanuel
Isus e cu noi.

Cu toții venim
Regelui să-i dăm slavă
Pace-am găsit
Şi ne-nchinăm Lui.

R: Să cânte pământul
Slava Lui Hristos
Să cântăm cu toții
Doar Isus este Domn.

El este bun, da este bun
Mântuirea ne-a dat-o în dar
Lumina lumii
Motivul de Crăciun.

2.Stelele au vestit
Peste mări și oceane
În noapte şi frig
Speranța-n lume.
Răscumpărați
Doar în al Său Nume.

B: De pe munți noi
Vom striga acum
El e Domn, al nostru Împărat.

El e cu noi
E cu noi acum
El e vrednic, e-al nostru Împărat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.