Mesajul de felicitare a președintelui Alliance Defending Freedom

2020 a fost un an extraordinar și incredibil de provocator pentru noi toți, din diferite motive. În ciuda crizei COVID-19 care a dominat titlurile, activitatea ADF International de protejare a libertăților fundamentale și protejarea demnității inerente a tuturor oamenilor a continuat foarte mult.

Datorită prieteniei, sprijinului și rugăciunilor dvs., am reușit să asigurăm achitarea pastorilor indieni în urma acuzațiilor false, să ajutăm la protejarea drepturilor femeilor care au fost convertite forțat la Islam în Pakistan, să susținem rușii care doresc să își practice credința în mod liber, să protejeze libertatea discursului în universitățile din Marea Britanie, să confirmăm protecția conștiinței pentru profesioniștii din domeniul sănătății din Germania, să evidențiem valoarea inerentă a fetelor și combate avortul selectiv în funcție de sex și de a menține ușile bisericii deschise la Geneva în timpul pandemiei virusului Corona.

Această lucrare importantă nu s-ar fi putut întâmpla fără voi cititorii și abonații buletinelor noastre. Mulțumim pentru că ați fost alături în rugăciune și abia așteptăm să câștigăm noi bătălii pe genunchi și în sălile de judecată pentru apărarea creștinilor persecutați.

Întreaga echipă ADF International este extrem de recunoscătoare pentru sprijinul dvs. și dorim să vă urez un Crăciun fericit și un an nou binecuvântat!

Paul Goleman
Președintele ADF International

ADF International este o organizație juridică de advocacy creștină, care protejează libertățile fundamentale și promovează demnitatea inerentă a tuturor oamenilor. Lucrând la nivel internațional, cu sediul central la Viena, ADF are o prezență cu normă întreagă la toate instituțiile de importanță strategică internațională. Sunt acreditați de Consiliul Economic și Social al ONU (ECOSOC), Parlamentul și Comisia Europeană și Organizația Statelor Americane (OEA). În plus, se bucurăm de statutul de participare la Agenția UE pentru Drepturi Fundamentale (FRA) și colaborează în mod regulat cu Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE). La nivel național, colaborează cu parteneri locali pentru a oferi instruire, finanțare și advocacy juridică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.