21 Zile de Post și Rugăciune: Căutați-l pe Dumnezeu în toate lucrurile

Începem această săptămână cu Post și Rugăciune alături de Biserica „Vestea Bună” din Cluj-Napoca. Prima zi din provocarea „21 de zile de Post și Rugăciune”, care se va desfășura în perioada 11-31 ianuarie 2021, are ca temă îndemnul: „Căutați-l pe Dumnezeu în toate lucrurile” inspirat din Matei 6:33.

Căutarea voii lui Dumnezeu trebuie să fie una continuă, cu efort susținut și sârguință. Domnul Isus face apel la ordinea priorităților în viața creștinului. Omul care îl caută pe Dumnezeu are ca prioritate lucrurile privitoare la Împărăția lui Dumnezeu. Neprihănirea pe care o cere Domnul, să o căutăm, face referire la ascultarea de poruncile divine.

Marcu 12: 30
„Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu tot cugetul tău şi cu toată puterea ta. Iată porunca dintâi”.

Fiecare zi de Post și Rugăciune din cele 21 de zile se va încheia cu întâlnire de rugăciune de la ora 19:00. Alăturați-vă acestei inițiative și pregătiți-vă fizic, emoțional și spiritual pentru bătăliile care ne așteaptă în 2021.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.