ZIUA 2 – „21 Zile de Post și Rugăciune”: Viziune

Habacuc 2:2-3
„M-am dus la locul meu de strajă și stăteam pe turn ca să veghez și să văd ce are să-mi spună Domnul și ce-mi va răspunde la plângerea mea. Domnul mi-a răspuns și a zis: „Scrie prorocia și sap-o pe table, ca să se poată citi ușor!”

Orice viziune care nu începe cu Dumnezeu, nu duce la Dumnezeu! Întotdeauna o viziune este fundamentată pe nevoi reale existente, e specifică, măsurabilă și realizabilă.

Dumnezeu are un o viziune pentru viața fiecărui credincios, a fiecărei familii și a fiecărei biserici. Provocarea pentru noi, astăzi, este cum să descoperim această viziune și cum s-o transmitem celor din jur. A descoperi viziunea lui Dumnezeu pentru tine nu înseamnă altceva decât a fi una cu El. E nevoie de timp ca să ajungi la aceasta, dar perseverează! Nu renunța din cauză că acum îți este  greu – continuă să aștepți și Dumnezeu îți va răspunde.

Isaia 32:8
„Dar omul care are sufletul bun, își planifică să facă ce este bine și este consecvent în aplicarea planurilor lui”.

Încheiați și cea de-a doua zi de Post și Rugăciune, marți, 12 ianuarie la o întâlnire comună cu Biserica „Vestea Bună” din Cluj-Napoca, începând cu orele 19:00. Fiecare zi din provocarea de 21 de zile de Post și Rugăciune, vor fi încheiate cu rugăciune comună, cu excepția zilelor de sâmbătă. Alătură-te în perioada, 11-31 ianuarie 2021, Bisericii „Vestea Bună” și începe acest nou necunoscut pe genunchi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.