ZIUA 4 – „21 Zile de Post și Rugăciune”: Înțelepciune

Iacov 3: 17
„…înțelepciunea care vine de sus este în primul rând curată; apoi ea mai este: orientată spre pace, blândă, fără prejudecăți, plină de compasiune – producând astfel (numai) fapte bune”.

Înțelepciunea este abilitatea de a vedea viața din perspectiva lui Dumnezeu şi atunci vom şti să luăm cea mai bună decizie pentru acțiune.

Dumnezeu este o sursă inepuizabilă de înțelepciune. El nu va rămâne niciodată în criză de idei. Întotdeauna va face planuri înțelepte cu privire la viața noastră și întotdeauna va alege cele mai eficiente mijloace de a le duce la îndeplinire. Dar noi nu trebuie să ne mulțumim doar cu a ști aceste lucruri. Trebuie să devenim şi noi oameni înțelepți, deoarece înțelepciunea lui Dumnezeu ne este, în parte, comunicabilă. El promite că ne va face oameni înțelepți dacă vom recunoaște că nu suntem, dar că vrem să fim înțelepți.

Iacov 1: 5
„Dacă vreunul dintre voi are nevoie de înțelepciune, să o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă și fără reproșuri, și ea îi va fi dată”.

Petrece și această seară de joi, 14 ianuarie, în rugăciune alături de Biserica „Vestea Bună” Cluj-Napoca. Nu pierde întâlnirea de la orele 19:00. Dacă ești din Cluj, petrece o oră în Casa Domnului împreună cu biserica locală. Bucură-te deplin de acest timp rugăciune în comunitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.