Forumul Dialogus: „Ce trebuie să știu înainte să mă vaccinez anti COVID-19” cu Dr. Mihaela Sabou

Luna aceasta cedăm imperativului urgenței și convocăm un Dialog pe tema de maximă actualitate: „Ce trebuie să știu înainte să mă vaccinez anti COVID-19”, având-o ca invitat pe dna dr. MIHAELA SABOU, medic primar de boli infecțioase în Clujul Universitar.

Dr. Mihaela Sabou este absolventă a Facultății de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, promoția 2001, actualmente medic primar boli infecțioase, Șef Secție Boli Infecțioase Copii-V, în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj Napoca. Doamna dr. Mihaela Sabou este, de asemenea, cadru didactic la catedra de Boli Infecțioase a Facultății de Medicină, fiind implicată în activitățile didactice de stagiu clinic cu studenții anului V și VI și cu asistenții medicali licențiați și colaborator în cadrul cursurilor postuniversitare organizate în cadrul catedrei pentru medicii rezidenți din specialitatea de boli infecțioase.

Invitata Forumului Dialogos are o prodigioasă activitate de cercetare ştiinţifică medicală, concretizată în studii clinice și diverse proiecte, fiind, în același timp, și un comunicator înzestrat și preocupat de transmiterea informațiilor medicale esențiale pentru sănătatea publică.

Este membru al următoarelor societăţi profesionale naţionale şi internaţionale: Colegiului Medicilor din România, Societatea Română de Boli Infecţioase, Asociația Medicilor Infecționiști din Transilvania, European Society of Microbiology and Infectious Disease, Societatea Română de Micologie Medicală şi Micotoxicologie, European Society for Paediatric Infectious Diseases.

Și această sesiune a Forumului Dialogos se va desfășura online, putând fi urmărită pe pagina de Facebook a Forumului, unde vă invităm să fiți prezenți sâmbăta, 16 ianuarie în intervalul orar 17:00-19:00. Participanții vor avea posibilitatea să adreseze întrebări și, bineînțeles, să primească răspunsuri relevante.

Grupul Forumul Dialogos

Un comentariu
  1. Monica 17 ianuarie 2021 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.