ZIUA 5 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Biruință asupra lumii

1 Ioan 5: 5
„Cine este cel ce biruiește lumea dacă nu cel ce crede că Isus este Fiul lui Dumnezeu?”

Ești biruitor sau te-a epuizat bătălia cu sistemul lumesc?

Biruința asupra lumii în sensul ei pasiv, e o încredere simplă, totală, în ciuda slăbiciunii noastre, în El și în puterea tăriei Sale.

Cei care prin credință se agață de Dumnezeu, care se descoperă în mod personal în și prin Isus care a murit pe cruce, împărtășesc această victorie, această biruință asupra lumii. Biruința asupra lumii este posibilă prin moartea ispășitoare a lui Hristos.

Victoria este doar în El, nicidecum în mine însumi; ea vine o dată cu acceptarea propriei mele slăbiciuni și cu recunoașterea puterii Sale depline.

Habacuc 3: 17-19
„Căci, chiar dacă smochinul nu va înflori, vița nu va da niciun rod, rodul măslinului va lipsi şi câmpiile nu vor da hrană, oile vor pieri din staule şi nu vor mai fi boi în grajduri,  eu tot mă voi bucura în Domnul, mă voi bucura în Dumnezeul mântuirii mele! Domnul Dumnezeul este tăria mea; El îmi face picioarele ca ale cerbilor şi mă face să merg pe înălțimile mele.”

Petrece și această seară de vineri, 15 ianuarie, în rugăciune alături de Biserica „Vestea Bună” Cluj-Napoca. Nu pierde întâlnirea de la orele 19:00. Dacă ești din Cluj, petrece o oră în Casa Domnului împreună cu biserica locală. Bucură-te deplin de acest timp rugăciune în comunitate.

Nici un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.