Emisiunea „Adevărul Pur și Simplu” cu Neemia Faur revine în forță!

Emisiunea „Adevărul Pur și Simplu” cu Neemia Faur revine în forță și cu surprize. Începând cu 17 ianuarie 2021, urmăriți emisiunea pe Prodocens Media și pe Credo TV!

„Adevărul pur și simplu” este o producție marca Prodocens Media. Vine la inițiativa lui Neemia Faur, student la Institutul Teologic din București și are misiunea de a ieși în întâmpinarea semnelor de întrebare și a frământărilor tinerilor, și nu doar a tinerilor, cu privire la sensul și scopul vieții noastre.

Vlogul urmărește prezentarea adevărului, din perspectiva creștină. Astfel, adevărul care este pur, este prezentat și într-un mod simplu, accesibil pentru oricine, într-o manieră relevantă și captivantă. De aceea, vlogul prezintă „Adevărul pur și simplu”!

„Privind spre generația mea și contextul social în care ne aflăm, fiind influențați și parcă modelați de întreg spațiul social-media, trebuie să avem principii și direcții clare prin care să filtrăm totul. Una dintre afirmațiile de „credință” din cultura noastră este aceasta „Follow your heart/Urmează-ți inima” și din păcate are atât de mulți adepți deoarece sună atât de bine și împlinitor, iar asta este ceea ce noi căutăm și ne dorim. Însă această afirmație nu ne va aduce fericirea, nu este soluția problemei noastre, pentru că însăși inima este problema noastră, care este doar o busolă deviată. Însă, în această căutare, în incertitudinile noastre, cel care poate să ne dea certitudini și o noua inimă este Cristos doar dacă îl lăsăm să fie inima propriei noastre inimi” este ferm convins Neemia Faur și vedeți de ce în prima ediție a vlogului „Adevărul Pur și Simplu”!

Urmăriți, apreciați, comentați și distribuiți. Haideți să vedem ce gândiți pe marginea acestui subiect?

Urmăriți „Adevărul Pur și Simplu” cu Neemia Faur în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe canalul de Youtube Prodocens Media și pe Credo TV!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.