ZIUA 6 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Reînnoirea puterii

Isaia 40: 31
„Dar cei ce se încred în Domnul își înnoiesc puterea; ei zboară ca vulturii; aleargă, și nu obosesc, umblă, și nu ostenesc”.

Acelora care se încred în Domnul le sunt promise puterea lui Dumnezeu ca să-i reînsuflețească în mijlocul istovirii și al slăbiciunii, al suferinței și încercării; capacitatea de a se ridica deasupra dificultăților lor ca un vultur care se înalță spre cer și abilitatea de a trăi din punct de vedere spiritual fără să fie obosit și de a merge cu hotărâre înainte fără a-și pierde curajul când Dumnezeu întârzie cu răspunsul Său.

La un moment dat vei obosi dar nu lua pauză. Poate simți că ești istovit și nu mai poți continua, nu renunța, încrede-te în Domnul și El se va ocupa de tine, îți va da capacitatea de a-ți înnoi viața ta spirituală.

Isaia 57: 14-15
„Şi El zice: „Croiți, croiți drum, pregătiți calea, luați orice piedică din calea poporului Meu!” Căci așa vorbește Cel Preaînalt, a cărui locuință este veșnică și al cărui Nume este sfânt: „Eu locuiesc în locuri înalte și în sfințenie, dar sunt cu omul zdrobit și smerit, ca să înviorez duhurile smerite şi să îmbărbătez inimile zdrobite”.

Alăturați-vă campaniei Bisericii „Vestea Bună” din Cluj-Napoca „21 de zile de Post și Rugăciune” și planificați un 2021 pe genunchi cu Dumnezeu. Dacă sunteți în Cluj, alăturați-vă în fiecare seară de la ora 19:00 la ora de rugăciune cu membrii bisericii.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.