ZIUA 13 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Umblați în Duhul

Galateni 5: 25
„Dacă trăim prin Duhul, să și umblăm prin Duhul”.

Umblarea prin duhul presupune o colaborare strânsă între noi și Duhul lui Dumnezeu. Duhul este Cel ce călăuzește iar noi suntem cei ce umblăm. Duhul este cel care preia inițiativa și își susține dorințele Sale împotriva dorințelor firii și produce în noi dorințe sfinte și cerești. El ne presează cu blândețe și noi trebuie să ne supunem controlului și călăuzirii Sale.

Când trăim în Duhul vom simți imboldurile blânde de a face ceva, de a merge undeva, de a sta în liniște, de a păstra tăcerea, de a rosti câteva cuvinte și așa mai departe. Duhul nu ne silește să-L ascultăm, El ne îndeamnă, ne sfătuiește și persistă, dar nu insistă. Duhul Sfânt este călăuza care ne arată drumul.

A umbla prin Duhul înseamnă a păși, în mod voit, pe calea trasată de Duhul Sfânt. De fapt, pasul cel mai mare al vieții și al slujirii creștine este cel al supunerii față de îndemnurile Duhului Sfânt.

3 Ioan 2
„Să știi, prietene, că mă rog ca toate lucrurile să îți fie bune și să fii la fel de sănătos fizic cum ești din punct de vedere spiritual”.

Dacă sunteți din Cluj-Napoca, alăturați-vă la sfârșitul acestei zile de Post și Rugăciune la întâlnirea de rugăciune cu Biserica „Vestea Bună”, dar la ora 19:00, pe str. Rodnei 40.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.