ZIUA 14 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Reînnoirea minții

Romani 12: 1-2
„Vă îndemn deci, fraților, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să vă aduceți trupurile ca jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu; aceasta va fi închinarea voastră duhovnicească. Și să nu vă luați după chipul veacului acestuia, ci să vă transformați prin înnoirea minții, ca să puteți deosebi care este voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută și desăvârșită”.

Mintea este responsabilă pentru sentimentele, atitudinile și acțiunile noastre. Modul în care acționăm în diferitele domenii ale vieții este legat de modul în care gândim. Transformarea noastră autentică este, în fapt, o transformare a minții noastre.

Înnoirea minții este un proces care durează toată viața. Prin înnoirea minții suntem scoși de sub influența modelului de gândire lumesc.

Gândurile tale te limitează, te eșuează sau te propulsează. Trebuie să ne educăm să ne reprogramăm gândirea pentru victorie. Lucru de cea mai mare însemnătate pe care îl poți face, în fiecare zi, este să-ți înnoiești mintea prin Cuvântul lui Dumnezeu.

Filipeni 4: 8
„În concluzie, fraților, gândirea voastră să fie concentrată pe toate acele lucruri care sunt adevărate, onorabile, corecte, curate, agreabile, demne de admirație, reprezentând vreo virtute și care merită o apreciere pozitivă”.

Dacă sunteți din Cluj-Napoca, alăturați-vă la sfârșitul acestei zile de Post și Rugăciune la întâlnirea de rugăciune cu Biserica „Vestea Bună”, dar la ora 19:00, pe str. Rodnei 40.

 

Nici un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.