PAKISTAN Presupusul răpitor al fetei creștine de 13 ani va fi judecat pentru viol

Bărbatul musulman care ar fi răpit-o pe fata creștină pakistaneză Arzoo Raja, înainte de a o forța să se căsătorească, va fi acuzat de viol, a decis tribunalul la 9 decembrie 2020. Curtea a cerut poliției să investigheze legalitatea convertirii forțate la islam a lui Arzoo, care avea 13 ani când a fost smulsă din casa familiei sale din colonia din Karachi, la 13 octombrie 2020.

În noiembrie, Înalta Curte din Sindh a decis că Arzoo este minoră și a declarat că „căsătoria” ei cu Azhar Ali este ilegală.

Rugați-vă ca Domnul să le protejeze pe tinerele și fetele creștine din Pakistan, care sunt cele mai vulnerabile. Rugați-vă ca El să le ascundă la umbra aripilor Sale (Psalmul 17:8). Cereți ca autoritățile din țară, poliția și tribunalele să fie drepte. Aduceți-le înaintea Domnului pe supraviețuitoarele răpirilor și violurilor, iar pentru cele care sunt încă ținute captive, rugați-vă să își arunce toate îngrijorările asupra Domnului, căci El are grijă de ele (1 Petru 5:7).

ȘtiriCreștine.ro amintește că răpirea fetelor creștine și căsătoria lor forțată este o practică abuzivă și împotriva drepturilor omului foarte răspândită în Pakistan, Nigeria și alte țări din zona continentului African, majoritar musulman. Vă chemăm să purtați pe mâini de rugăciune fetele creștine din lumea ostilă creștinismului. Răpirea, convertirea forțată la islam și căsătoria forțată nu este un abuz de câteva zile, pentru mii sau poate milioane de femei este un calvar cu care trăiesc toată viața. Acesta nu este un mediu unde femeia primește un statut onorabil de soție, ci un loc de robie, maltratare fizică și psihică zilnică nu doar din partea bărbatului, ci a întregii lui familii. Multe dintre ele sunt fetițe de 12 sau 14 ani. Haideți în aceste clipe să ne plecăm genunchii mijlocind în rugăciune pentru fetele din această lume ostilă creștinismului.

Mai multe știri despre Biserica Persecutată AICI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.