ZIUA 18 –  21 Zile de Post și Rugăciun: Oamenii departe de Dumnezeu

1 Timotei 2: 4
„…toți oamenii să fie mântuiți și să vină la cunoștința deplină a adevărului”!

Inima lui Dumnezeu tânjeste ca toți oamenii să aibă acces la cunoașterea iubirii Sale și a lucrării mântuitoare prin Isus Hristos. Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru această perioadă de har, pe care o avem în România, în care putem să ne manifestăm liber credința în Domnul Isus Hristos, dar privim cu responsabilitate la ce se petrece în alte părți ale lumii și la provocările pe care zonele acestea le aduc.

Recunoaștem cu durere și cu rușine ca în lume există mii de grupuri etnice, însumând milioane de oameni, care sunt departe de adevăr, care încă nu au acces la Evanghelie. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă până la marginile pământului și în mod special la aceste grupuri, în generația noastră.

Suntem chemați să slujim pe Dumnezeu, cu mai multă dedicare, prin puterea Duhului Sfânt, pentru mântuirea oamenilor care sunt departe de El. Oameni amăgiți de un creștinism nominal sau amprentați de secularism, ori oameni din lumea islamică, budistă, hindusă, animistă, au nevoie de cunoștința deplină a adevărului.

Este o cerință biblică pentru cei care invocă Numele lui Hristos să fie asemenea Lui, luându-și crucea, cu lepădare de sine și urmându-l pe El pe calea umilinței, dragostei, integrității, generozității și slujirii.

Să luminăm viața altora! Să Îl reflectăm pe Hristos!

Matei 5: 13-16
„Voi sunteți sarea pământului. Dar dacă sarea  își pierde gustul, cum se va face înapoi sărată? Atunci nu mai este bună decât să fie aruncată afară și călcată în picioare de oameni. Voi  sunteți lumina lumii. O cetate așezată pe un munte nu poate să rămână ascunsă. Și lampa nu este aprinsă ca să fie pusă sub obroc, ci este pusă în sfeșnic și luminează tuturor celor din casă. Tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei, văzând faptele voastre bune, să-L slăvească pe Tatăl vostru din ceruri”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.