ZIUA 21 – 21 Zile de Post și Rugăciune: Victorie

Exod 15:2 (VDC)
„Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu: pe El Îl voi lăuda. El este Dumnezeul tatălui meu: pe El Îl voi preamări.”

Viața este o combinație uimitoare de victorii și înfrângeri, de succes și eșecuri, de bucurie și durere, de pace și lupte de fericire și zdrobire.

Nu există posibilitatea de a trăi o viaţă de biruinţă în faţa lui Dumnezeu, fără Hristos. A fi Hristos înseamnă să fi una cu el şi astfel predat voii Sale pe deplin astfel încât voia sa să fie făcută în noi. A fi în Hristos nu exclude lupta spirituală, dar garantează victoria, cu condiţia să rămânem în El.

Viața în Hristos ne asigură victoria asupra tuturor lucrurilor. A fi în Hristos nu înseamnă a fi într‑un fel de cazemată spirituală, în care nu putem fi atacaţi de cel rău. Lumea spirituală este reală, iar noi avem de luptat împotriva ei. A fi în Hristos şi practicând prezenţa lui Dumnezeu în viaţa zilnică înseamnă a avea de partea noastră nemărginita mărime a puterii lui Dumnezeu.

Credinciosul trăiește pe baza biruinței lui Hristos cu recunoștință plină de uimire față de Dumnezeu, care a creat o asemenea salvare prin Fiul Său.

1 Corinteni 15:57 (EDCR)
Dar mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne dă biruința prin Domnul nostru Isus Hristos!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.