„Dumnezeu are un plan pentru fiecare din noi” spune pilotul care a câştigat raliul Daytona 500

Michael McDowell a fost în al nouălea cer după ce a câştigat prima sa cursă din circuitul american NASCAR, care s-a ţinut în timpul weekendului trecut, în cea mai prestigioasă locaţie a sa: Daytona 500.

McDowell a fost recunoscător.

Deși concurează în circuitul NASCAR de 13 ani, aceasta este primul său loc 1, el reușind să treacă de pe locul trei pe primul loc, după ce o maşină a fost distrusă chiar în ultimul tur.

McDowell, un creştin declarat, care apare pe reţeaua Twitter cu eticheta „urmaş a lui Hristos”, a folosit cuvântul „recunoscător” de mai multe ori în timpul interviurilor și  după încheierea cursei.

„Să câştig primul loc la Daytona, e incredibil. Mă simt atât de recunoscător,” a spus el. „…Am ştiut întotdeauna că,  dacă nu renunţi şi eşti persistent în a-ţi urma visul,  într-o zi toate lucrurile se vor alinia şi îmi voi atinge ţinta. Însă, cu cât trece mai mult timp, pur şi simplu nu ştii. Aşa că sunt recunoscător – foarte recunoscător- pentru toţi cei care au făcut acest lucru posibil.”

McDowell a spus că nu şi-a pierdut niciodată încrederea că într-o zi va câştiga, în ciuda faptului că tot timpul era creditat cu puţine şanse. Credinţa lui a fost esenţială în a-l ajuta să-şi păstreze optimismul, aşa cum a declarat după cursă.

Înainte de cursa de duminica trecută, el se clasase de trei ori în primii 5 şi de 12 ori în primii zece, însă niciodată nu a câştigat vreo cursă.

„Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi şi n-am simţit niciodată că ar fi venit timpul pentru mine să renunţ”, a spus el. „Am simţit întotdeauna că victoria e la orizont. Trebuie doar să îţi menţii cursul.”

McDowell, care are 36 de ani, a început să concureze în NASCAR, în 2008, la 23 de ani.

„Încă de mic copil ştiam că vreau să fiu pilot de curse. Nu ştiam cum o să fie. Calea mea era spre lumea curselor de stradă şi s-a întâmplat că am avut ocazia de a concura la cursele de maşini  de serie. Sunt bucuros că am făcut lucrul acesta, pentru că, pe calea pe eram, ar fi fost dificil să ajung în vârf. Ca şi copil am visat că voi fi pilot de curse – însă nu m-am gândit niciodată că o să fiu campion la Daytona 500.”

Sursa: Christian Headlines

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.