Sorin Cigher: Îmbătat de înălțimi

Oameni care atrag mulțimile și norodul se duce după aceste personaje bolnave de succes. Prăbușirea este asigurată, dacă nu există pocăința reală și o recunoaștere a slăbiciunilor!

Lăsați vedetele în pace, nu le idolatrizați! Nu vă duceți după cei care impresionează prin atitudine și inteligență, dar fără duh! Nu vă legați inima de oameni! Nu-L schimbați pe Dumnezeu cu nimeni! Pericolul este mare! Urmăriți niște actori pe toate canalele de socializare și vă întrețin firea, dar duhul este sugrumat și tânjește cu suspine negrăite! Nu vă faceți rău, nu le faceți rău lor, stați smeriți, căutați să vă închinați doar Domnului Isus Hristos, restul este idolatrie! Prăbușirea titanilor de hârtie va atrage după sine dezamăgire, cădere și nesiguranță, dar, dacă vă legați viața de Isus, niciodată nu vă veți deruta! Priviți la cei din jur ca la oameni care au un potențial de cădere și nu așteptați nimic de la ei!

Atenție la înălțimi! Pericolul bate la ușă, amețeala, îmbătarea, prăbușirea sunt garantate dacă nu țineți cont de temelia care vă ține, aceasta fiind Hristos!

Sorin Cigher
Pastorul Bisericii „Sion”, Sibiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.