WEBINAR ARFO: „Jelirea Infertilității” cu Anda Mogoș și Călin Ion

Infertilitatea este un diagnostic care vine uneori treptat, dar cu aceeași finalitate de neclintit. Sub presiunea dorinței de a avea o familie ne îndreptăm adeseori către adopție. Cu toate acestea, este important să ne vindecăm rănile produse de infertilitate, ca inimile noastre să poată să se raporteze sănătos la noua familie. În acest webinar veți afla cum afectează infertilitatea cuplul, cum procesează bărbații și femeile diferit această pierdere și cum putem să ne vindecăm.

Alianța România fără Orfani (ARFO) vă invită la această discuție dureroasă în webinarul prezentat de Anda Mogoș și Călin Ion, Miercuri, 24 Februarie, de la ora 20:00.

Anda este psihoterapeut și fondator Soul Care. Este căsătorită cu Ben și împreună au un băiețel. Călin Ion este consilier de dezvoltare personală și psihoterapeut în formare. A studiat teologie, istoria religiilor și comunicare inter-religioasă în Belgia și România. Este licențiat și în asistență socială, și din 2020 lucrează în cadrul clinicii Soul Care. El este căsătorit cu Corina.

Participarea este gratuită însă locurile sunt limitate, motiv pentru care vă rugăm să vă înscrieți accesând link-ul AICI!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.