Ioan Ciobotă: Trăim vremuri tulburi

23 februarie 2021

„Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.”
(Ioan 14:27)

Video AICI.

Trăim vremuri tulburi. Cu adevărat vremurile sunt tulburi.

Domnul Isus Cristos, cu aproximativ 2000 de ani în urmă spunea:

„Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte. […] Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus.”

Ce bucurie să știm că Dumnezeu ne-a pregătit un loc. Domnul Isus Cristos ne promite acest lucru!

Indiferent cât de tulburi sunt vremurile în jurul nostru, vremurile pe care le parcurgem, pe care le trăim, indiferent de știrile pe care le auzim sau de presiunile și de tensiunile grozave din lumea aceasta, Domnul Isus Cristos ne spune: „Să nu vi se tulbure inima”.

Nu vă temeți, nu vă fie teamă, nu vă îngrijorați. Chiar dacă vremurile sunt tulburi, El, Cristos, Prințul Păcii, aduce pace și bucurie în sufletele noastre, chiar în mijlocul acestor vremuri tulburi.

Daca aveți credință în Dumnezeu și aveți credință în Domnul Isus Cristos, toată această tulburare, toată această groază, toată această îngrijorare din jurul nostru se risipește.

Trăim în pace și liniște prin Domnul Isus Cristos, prin puterea lui Dumnezeu și prin Duhul Sfant. Dumnezeu sa ne ajute. Fiți binecuvântați.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757