Conferința Femeilor: „Promisiuni știute pentru vremuri neștiute” cu Daniela Delibaș la Cluj-Napoca

„,Promisiuni știute pentru vremuri neștiute – Revendică promisiunile lui Dumnezeu în viața ta!” este provocarea Bisericii „Vestea Bună” din Cluj-Napoca pentru femei în pragul Zilei Internaționale a Femeilor.

Invitata specială a evenimentului este scriitoarea, redactor și crainic la Radio Vocea Evangheliei Suceava, Daniela Delibaș. Daniela Delibaș a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității de Stat din Oradea și a Facultății de Teologie din cadrul Universității Emanuel Oradea. Este căsătorită și are trei copii.

Experiența ei de viață, în rolul de soție, mamă și slujitoare, a dat naștere la titlurile de carte: „Femeia care mută munții” și „Semne ale dragostei Sale”.

Toate femeile din zonă sunt așteptate la o întâlnire de suflet, pentru suflet cu  oameni de suflet sâmbătă, 6 martie, începând cu ora 10:00, pe strada Rodnei 40. Pentru o bună organizare este necesară confirmarea tuturor celor care participă, printr-un SMS sau WhatsApp la +40 740 659 862 sau la +40 744 907 562.

„Un cuvânt spune Domnul, și femeile aducătoare de vești bune sunt o mare oștire”. Psalmul 68:11

Profitați de ocazie și participați  la o întâlnire cu femei ca și tine. Reîncărcați-vă bateriile emoționale și spirituale, împărtășind gânduri din Cuvânt, împreună cu Daniela Delibaș.

Nici un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.