Conferința Femeilor: „Promisiuni știute pentru vremuri neștiute” cu Daniela Delibaș la Cluj-Napoca

„,Promisiuni știute pentru vremuri neștiute – Revendică promisiunile lui Dumnezeu în viața ta!” este provocarea Bisericii „Vestea Bună” din Cluj-Napoca pentru femei în pragul Zilei Internaționale a Femeilor.

Invitata specială a evenimentului este scriitoarea, redactor și crainic la Radio Vocea Evangheliei Suceava, Daniela Delibaș. Daniela Delibaș a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității de Stat din Oradea și a Facultății de Teologie din cadrul Universității Emanuel Oradea. Este căsătorită și are trei copii.

Experiența ei de viață, în rolul de soție, mamă și slujitoare, a dat naștere la titlurile de carte: „Femeia care mută munții” și „Semne ale dragostei Sale”.

Toate femeile din zonă sunt așteptate la o întâlnire de suflet, pentru suflet cu  oameni de suflet sâmbătă, 6 martie, începând cu ora 10:00, pe strada Rodnei 40. Pentru o bună organizare este necesară confirmarea tuturor celor care participă, printr-un SMS sau WhatsApp la +40 740 659 862 sau la +40 744 907 562.

„Un cuvânt spune Domnul, și femeile aducătoare de vești bune sunt o mare oștire”. Psalmul 68:11

Profitați de ocazie și participați  la o întâlnire cu femei ca și tine. Reîncărcați-vă bateriile emoționale și spirituale, împărtășind gânduri din Cuvânt, împreună cu Daniela Delibaș.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.