Apel la rugăciune pentru Corneliu Constantineanu, fost rector ITPB, internat cu COVID-19

UPDATE: Potrivit ultimelor informații primite, starea fratelui Corneliu Constantineanu s-a înrăutățit. În momentul redactării articolului, doctorii au anunțat faptul că rinichii i-au cedat, iar plămânii ii sunt afectați în proporție de peste 80%. În încercarea de a restabilii funcțiile vitale, medicii de la spitalul de boli contagioase „Victor Babeș” din Timișoara, unde fratele Corneliu este internat de câteva zile, au încercat mai multe tratamente, printre care și cel cu plasmă, însă fără rezultat. Continuăm să ne rugăm împreună pentru Corneliu Constantineanu și nădăjduim că Dumnezeu va aduce vindecare deplină în trupul lui!

Vom reveni cu amănunte.


Vă invităm să ne unim în rugăciune pentru fratele Corneliu Constantineanu, fost rector al Institutului Teologic Penticostal din București, acesta se află internat în stare foarte gravă la spitalul de boli contagioase „Victor Babeș” din Timișoara. Din informațiile pe care le deținem, starea lui s-a agravat de ieri până astăzi, este intubat, iar oxigenul din sânge fiind în continuă scădere.

Conducerea Institutului Teologic Penticostal a lansat, prin intermediul siteului web, un apel la rugăciune pentru fratele Corneliu:

„Dragi prieteni ai ITPB,

Am aflat cu tristețe vestea că fratele Corneliu Constantineanu, fost Rector al școlii noastre, este spitalizat la Timișoara într-o stare destul de gravă, în urmă infectării cu Covid19.

Vă chem să fim cu toții aproape de el și de familia lui în aceste momente de grea încercare. Dumnezeu să lase vindecare deplină peste fratele Corneliu și să-i întărească întreaga familie cu nădejde și pace!”

Echipa Știri Creștine vă cheamă să mijlocim împreună înaintea Aceluia care are toată puterea în cer și pe pământ, ca El să aducă vindecare deplină și putere în trup fratelui Corneliu și tărie întregii familii Constantineanu.

4 Comentarii
  1. Lilian 14 martie 2021 Reply
  2. Magda 15 martie 2021 Reply
  3. Ilie Utu Tomuta 16 martie 2021 Reply
  4. ivanciuc Petru Romïnia 16 martie 2021 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107