Maria ar fi avut de ales în a accepta sau nu să-L nască pe Isus

O organizație catolică ce sprijină drepturile la avort, a declanșat joi o puternca dezbatere teologică atunci când a afirmat că Maria „avea de ales” între a-L naște pe Isus sau nu, prin urmare, toate femeile ar trebui să aibă dreptul la aceeași alegere.

Catholics for Choice, o organizație non-profit și PRO-avort, a declanșat controversa în urma postării mai multor articole pe paginile sale de socializare.

„Maria, mama lui Hristos, a avut de ales între acceptarea sau refuzul conceperii Lui”, se arată în postarea de pe Twitter a organizației. „Dacă Maria a avut posibilitatea de a alege, ar trebui și tu să poți să alegi!”

„Astăzi este sărbătoarea ‚Bunei Vestiri’, în care îngerul a vizitat-o ​​pe Maria și în care ea a acceptat să fie mama lui Isus. Distribuiți dacă credeți că, la fel că Maria, toată lumea ar trebui să poată alege, când, dacă și unde concep ei.”

Istoria vizitei îngerului Gavril la Maria se găsește în Luca 1. Îngerul îi spune Mariei: „Şi iată că vei rămâne însărcinată şi vei naşte un Fiu, căruia Îi vei pune numele Isus. El va fi mare şi va fi chemat Fiul Celui Preaînalt; şi Domnul Dumnezeu Îi va da scaunul de domnie al tatălui Său David. Va împărăţi peste casă lui Iacov în veci, şi Împărăţia Lui nu va avea sfârşit”. După această, Maria răspunde: „facă-mi-se după cuvintele tale!”.

Tweetul a stârnit peste 2.000 de comentarii.

SURSA | ChristianHeadlines

5 Comentarii
  1. Dogar Daniel 30 martie 2021 Reply
    • Cosmin Frișan 3 aprilie 2021 Reply
  2. Ion Nicula 1 aprilie 2021 Reply
  3. DOGAR DANIEL 5 aprilie 2021 Reply
  4. Cosmin 10 aprilie 2021 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.