Ioan Ciobotă: Locul pe care stai este sfânt

1 aprilie 2021

„Pe când Iosua era lângă Ierihon, a ridicat ochii, şi s-a uitat. Şi iată un om stătea în picioare înaintea lui, cu sabia scoasă din teacă în mână. Iosua s-a dus spre el, şi i-a zis: ‘Eşti dintre ai noştri sau dintre vrăjmaşii noştri?’. El a răspuns: ‘Nu, ci Eu sunt Căpetenia Oştirii Domnului, şi acum am venit’.

Iosua s-a aruncat cu faţa la pământ, s-a închinat, şi I-a zis: ‘Ce spune Domnul meu robului Său?’. Şi Căpetenia oştirii Domnului i-a zis lui Iosua: ‘Scoate-ţi încălţămintele din picioare, căci locul pe care stai este Sfânt’. Şi Iosua a făcut aşa.”
(Iosua 5:13-15)

Video AICI.

Oare ce se aștepta Iosua să-i spună Căpetenia Oștirii Domnului? Cu siguranță nu acest lucru. Dar Dumnezeu începe cu lucrurile de bază.

Care este mesajul pe care crezi că ți-l spune ție astăzi Căpetenia Oștirii Domnului, pe care ți-l spune Domnul? Evident, dacă îți deschizi urechea la ceea ce îți spune. Ce-ți spune?

„Scoate-ţi încălţămintele din picioare, căci locul pe care stai este Sfânt.”

Inima ta trebuie să fie sfântă. Tot pământul este al Domnului. Care este situația cu inima mea? Este sfințenie acolo? Este Dumnezeu prezent în inima mea? Este El Stăpân acolo? Care crezi ca este mesajul pe care ți-l spune Dumnezeu ție astăzi?

Primul lucru pe care i l-a spus lui Iosua este sfințirea. Înaintea lui Dumnezeu nu ne putem apropia oricum. Începe curățirea, prin puterea lui Dumnezeu și prin Duhul Sfânt. Curățirea interioară, în gândire, în acțiune, în tot ceea ce faci.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107