DESCARCĂ PDF – Ghidul 30 de Zile pentru Lumea Musulmană 2021

Preaiubiți cititori, mâine Lumea Musulmană intră în postul de o lună Ramadan, iar noi creștinii ne unim în rugăciune pentru cucerirea inimilor lor pentru Împărăția Evangheliei. Știm că ați așteptat mult acest moment și vă invităm cu drag să vă descărcați Ediţia 2021 a Ghidului 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană!

Obiectivul ediției 2021, care se va desfășura în perioada, 13 aprilie – 12 mai 2021, este de a aduce pe mâini de rugăciune orașele cu o populație mare de locuitori musulmani. Ghidul de Rugăciune 2021 este disponibil în peste 40 de limbi și unește creștinii din toată lumea, din diferite culturi și țări să privească cu dragoste și compasiune la musulmanii din preajma lor.

Multe organizaţii misionare, care se adresează lumii musulmane, şi-au orientat eforturile de ucenicizare şi evanghelizare către populaţia din oraşe. În ţările majoritar musulmane, strategiile pentru a duce Evanghelia în oraşe pot fi foarte diferite de cele pentru zonele rurale. În ţările cu o populaţie mai diversă, oraşele oferă multe oportunităţi de a evangheliza musulmanii, atât pe cei nativi, cât şi pe imigranţi. Indiferent dacă este vorba de un oraş mare sau de unul mic, care are o populaţie musulmană minoritară sau majoritară, este foarte important pentru Biserică să-şi facă simţită prezenţa acolo.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă provoacă să descoperiți trăsăturile culturale specifice acestor popoare, ca să puteți înălța rugăciuni fierbinți pentru ei. Descărcați Ediția 2021 a proiectului 30 de zile de rugăciune pentru Lumea Musulmană și fiți un misionari prin rugăciune. Urmăriți zilnic ȘtiriCreștine.ro și împărtășiți cu prietenii dvs pe Facebook, Twitter și Instagram aceste nevoi de rugăciune pentru Lumea Musulmană. Fiți părtași la lărgirea Împărăției Evangheliei prin rugăciune împreună cu noi!

Descarcă Ghidul în format PDF AICI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.