Forumul Dialogos: „Sfânta Scriptură în interpretarea Sfinților Părinți. O perspectivă ortodoxă”

În atmosfera de reculegere din apropierea Celebrării Învierii Mântuitorului vă invităm să participați la un „Dialog” inspirat cu Marii Părinți ai Bisericii Creștine, „Dialog” mediat de către Emil Bartoș și invitatul, cu totul special, al Forumului Dialogos, părintele Stelian Tofană.

„Sfânta Scriptură în interpretarea Sfinților Părinți. O perspectivă ortodoxă” este tema acestei sesiuni a Forumului Dialogos.

Părintele Stelian Tofană este profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și preot slujitor la Catedrala Ortodoxă din Cluj-Napoca. Specializat în teologie biblică, după ce și-a luat doctoratul cu lucrarea „Iisus Hristos – Arhiereu veșnic după Epistola către Evrei”, a publicat zece cărți și nenumărate articole în domeniu; este membru în mai multe organizații de specialitate din țară și străinătate, participă constant la emisiuni radio-TV, este de mulți ani activ în dialogul interconfesional și are o pasiune recunoscută pentru predicarea Cuvântului lui Dumnezeu.

Și această sesiune a Forumului Dialogos se va desfășura online, putând fi urmărită pe pagina de Facebook a Forumului, unde vă invităm să fiți prezenți Joi, 22 Aprilie, în intervalul orar 19:00-21:00. Participanții vor avea posibilitatea să adreseze întrebări și, bineînțeles, să primească răspunsuri relevante.

Grupul „Dialogos”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.