Platforma Comunități în Misiune lansează o serie de interviuri: „Misional în orașul tău”

Platforma Comunități în Misiune lansează mediului evanghelic o provocare: „Misional în orașul tău”. Urmează o serie de interviuri prin care vom fi motivați și învățați cum să devenim misionari în orașul nostru? Cum să fim relevanți pentru comunitatea în care ne-a pus Dumnezeu.

Comunități în Misiune este o platformă ce unește un grup de biserici unite în jurul unor valori comune, pentru a învăța cum să formăm, să creștem și să multiplicăm Comunități Misionale. O mișcare de biserici locale formate din grupuri de ucenici care trăiesc și comunică Evanghelia în vorbă și în faptă.

VIZIUNE

„Prin aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții.”

Ioan 13:35

Misiune

Crearea unui cadru de învățare, echipare și oferire de ajutor și resurse pentru implementarea și dezvoltarea comunităților misionale în cadrul bisericilor locale, precum și pentru sprijinirea plantării de biserici care funcționează prin comunități misionale.

Dacă ești interesat să înveți în mod practic ce înseamnă a trăi alături de o comunitate formată de Evanghelie în misiune. Dacă îți dorești să experimentezi la prima mână viața unei biserici în care ucenicii lui Iisus sunt preocupați în mod constant de câștigarea altora pentru Iisus. Dacă poți să îți pui de-o parte câteva luni pentru un timp focalizat de echipare atât prin lectură cât și prin experimentare te invităm să ne contactezi la: sorin@missiodei.ro  sau 0749-533-874.

Pe durata internship-ului vei avea parte de echipare și mentorare din partea unuia din pastorii bisericii.

Vă recomandăm să urmăriți acest proiect și să ne alăturăm acestei viziune, să învățăm și să fim misionari în orașele noastre.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.