Teologia în Actualitate: „O sută de ani de Educație Teologică Baptistă în România”

În 2021, cele mai vechi instituții Baptiste din România au completat 100 de file de istorie. Institutul Teologic Baptist din București (ITBB), alături de Uniunea Baptistă din România, sunt cele mai vechi instituții din cadrul Cultului Baptist din România care au fost înființate cu scopul de a sprijini activitatea Bisericilor Baptiste din România. Sărbătoarea centenarului ITBB este despre credincioșia lui Dumnezeu arătată de-a lungul anilor față de această lucrare, cât și despre credincioșia față de Dumnezeu a celor care au fost chemați de-a lungul anilor să contribuie la formarea slujitorilor pentru lucrarea bisericilor și pentru lucrarea misionară.

Răsfoim cele 100 de file de istorie și aflăm agenda centenarului ITBB, de la rectorul Institutului Teologic Baptist din București (ITBB), domnul conf. univ. dr. Daniel Mariș în emisiunea „Teologia în Actualitate” cu Daniel Fodorean.

Vă provocăm să profitați de un moment de liniște și să explorați acest drum și moștenirea care ne-au lăsat-o înaintașii noștri. Aflați oameni ai credinței care au scris prin trăirea și dedicarea lor această istorie.

Urmăriți emisiunea „Teologia în Actualitate” cu Daniel Fodorean în fiecare zi de marți, de la ora 20:00 pe Prodocens Media și pe Credo TV în fiecare zi de vineri, de la ora 19:00 sau în reluare sâmbătă, de la 10:00.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757