Ioan Ciobotă: Îmi ridic ochii spre munți

17 aprilie 2021

„Îmi ridic ochii spre munţi… De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul.”
(Psalmi 121:1)

Video AICI.

Când îți ridici ochi spre munți, gândește-te că NU de acolo îți vine ajutorul. Nu de la oamenii puternici, nu de la oamenii mari, nu de la munți.

Dar este bine să te uiți la munți, ca să vezi lucrarea mâinilor lui Dumnezeu.

Ajutorul vine de la Domnul, care a făcut cerurile și pământul. Dacă știi clar în cine te încrezi, dacă știi cine este Tatăl tău, dacă știi că Dumnezeu este Cel care a făcut cerurile și pământul, atunci poți îndrăzni să-I ceri ajutorul atunci când ai nevoie.

Pământul, cerurile, întregul univers nu au apărut la întâmplare, nu au apărut dintr-o explozie, dintr-un big-bang, iar omul nu a apărut dintr-o râmă, dintr-o amoebă sau dintr-o maimuță, ci am fost creați de Dumnezeu.

Pământul a fost creat de Dumnezeu, omul este creatura lui Dumnezeu.

Așadar, atunci când ai nevoie de ajutor, gândește-te: „Ajutorul îmi vine de la  Domnul, care a făcut cerurile şi pământul”.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757