Conferința pentru Tineri 25+: „Dragostea pe limba ta”, la Brădățel

În perioada, 26-31 iulie, echipa Taberei Creștine Brădățel invită tinerii 25+ și familiile tinere la tradiționala aventură de munte în Parcul Național Retezat. În acest an tabăra are un update. Alături de tineri sunt invitați și familiștii tineri.

„Dragostea pe limba ta. Eu, Dumnezeu și aproapele meu” este tema ediție 2021 și aduce în fața participanților invitații speciali Ghiță Mocan și Lucian Ghiață. Alături de vorbitorii invitați ne vom adânci privirea în Cuvânt pentru a descoperi înălțimea, lărgimea și înălțimea dragostei divine. Dragostea care acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul și suferă totul e dragostea care vine de la Dumnezeu. E limba al cărei alfabet e format și din fapte, nu doar din cuvinte. Fie că ești la început de drum și abia ai început să iei notițe, ori ai ajuns la un nivel mediu spre avansat, vino la Brădățel pentru a parcurge câteva lecții importante despre dragostea pe verticală (Dumnezeu) și orizontală (aproapele). Prin multă practică devii fluent!

De asemenea vă veți putea bucura de laudă și închinare, activități sportive, parc de aventură, o drumeție în Parcul Național Retezat, foc de tabără și alte activități.

Tabăra Creștină Brădățel dispune de două zone de cazare, zona pentru familii – paturi matrimoniale și zona pentru tineret – paturi single. Costul taberei este de 525 lei/persoană (în zona pentru familii), respectiv 449 lei/persoană (în zona pentru tineret), cu plata de 100 lei avans la înscriere. Acest cost include participarea la conferința, cazarea, mesele și activitățile în parcul de aventură. Sugerăm familiilor să vină în tabără fără copii, întrucât nu avem activități special destinate copiilor.

Împletește activitățile și provocările unei tabere la munte, cu discuții profunde care te vor conecta mai mult la Dumnezeu și te vor ajuta să îi înțelegi pe ceilalți și pe tine însuți mai bine. Schimbă-ți contextul. Explorează locuri noi. Descoperă oamenii de lângă tine.

La sosirea în tabără, participanții vor prezenta declarația de sănătate pentru Covid, completată și semnată personal. De asemenea va trebui să participați la efectuarea triajului epidemiologic în ziua sosirii în tabără dar și în restul zilelor, să permiteți să vi se înregistreze temperatura, să declarați cu sinceritate simptomele pe care le aveți și să purtați masca, atunci când este nevoie.

Înscrieți-vă din timp! Locurile sunt limitate! Pentru înscrieri solicitați un formular de înscriere pe adresa: inscrieri@bradatel.ro cu specificarea „Tabăra pentru adulți”.

Formularul primit nu se poate transmite și altor persoane, pentru a controla numărul de persoane înscrise. Dacă cineva completează și trimite un formular primit de la altă persoană, nu se va lua în considerare, persoana nu va fi considerată înscrisă. În situația actuală generată de răspândirea corona virusului, organizatorii au luat măsuri speciale de protecție, conform regulilor și recomandărilor actuale.

Pentru întrebări, înscrieri sau oricare alt gen de întrebări, puteți contacta staff-ul taberei la următoarele numere de telefon:

Tel. 0726.089.982
Tel. 0742.461.146
Recepție 0756.164.633

Pentru înscrieri, accesațiă secțiunea INSCRIERI. Pentru echipament adecvat, accesațiă secțiunea ECHIPAMENT

Pentru updateri sau oricare alte întrebări, urmăriți pagina oficială de Facebook Tabăra Creștină Brădățel sau site-ul oficial Bradatel.ro

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.