Pastor recunoscător celor care i-au salvat viaţa după ce a căzut victimă unui atac cu cuţitul

Un pastor din oraşul american Las Vegas se află în recuperare, după ce un agresor l-a înjunghiat de 21 de ori cu un cuțit în casa sa în luna martie.

Pastorul Russ Smethers, care slujește ca pastor asociat la „Abundant Peace Church” în Las Vegas, a rămas cu fracturi de craniu și tăieturi pe față şi pleoape, un plămân perforat și multe alte răni prin înjunghiere la nivelul trunchiului după ce a fost atacat în data de 8 martie.

În timpul atacului, vârful cuțitului i s-a rupt în craniu. Smethers spune că acesta este „un suvenir pentru tot restul vieții mele”.

În timpul unui eveniment ce a avut loc la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, Smethers a mulțumit celor care au intervenit primii pentru salvarea vieții sale, relatează Associated Press.

„Nu ar trebui să fiu în viaţă. Voia lui Dumnezeu m-a adus însă aici și El a pus abilităţi în mâinile medicilor și asistentelor, astfel încât să supravieţuiesc”, a spus el reporterilor.

Spitalul unde Smethers a fost tratat a primit un certificat de recunoaștere din partea consilierul orașului Las Vegas, Victoria Seaman, pentru eforturile depuse.

La momentul atacului, soția lui Smethers a reușit să fugă, în timp ce pastorul se lupta cu atacatorul. Pastorul a menționat că atacatorul, pe care el îl cunoştea, era consumator de droguri și fusese condamnat pentru crimă.

După ce a ajuns la spital, Smethers a povestit cum un chirurg i-a cusut rănile de pe față iar,  mai târziu, o asistentă s-a rugat pentru el de mai multe ori în timpul spitalizării sale.

„Vei fi în regulă pastore, suntem siguri de asta”, i-au spus lui Smethers membrii personalului medical.

„Singurul nostru scop este să salvăm viețile celor din comunitatea noastră”, a spus dr. Douglas Fraser, directorul medical al spitalului.

Smethers, care între timp şi-a iertat agresorul,  face în prezent şedinţe cu un psiholog care să-l ajute să treacă peste trauma emoțională de după atac. El a afirmat că atacul nu i-a zdruncinat credința în Dumnezeu.

„În timpul luptei, pe când eram atacat, Dumnezeu mi-a spus: „ Vei trece prin suferinţă, dar nu vei muri diseară”, a spus Smethers.

Sursa: Christian Headlines

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.