30 IULIE – Ziua mondială împotriva traficului de persoane

30 iulie este Ziua mondială a ONU împotriva traficului de persoane. Peste 2 milioane de persoane sunt afectate de traficul de persoane în aproape toate țările din lume. La CBN Europa luăm o poziție împotriva traficului pentru a-i proteja pe cei care au nevoie. Susținem două proiecte europene care sprijină și reabilitează femeile salvate de ororile traficului. Citiți mai departe pentru a descoperi munca uimitoare pe care o fac aceste proiecte.

Creșterea gradului de conștientizare

Dorim să conștientizăm societatea de efectul devastator al traficului de persoane și al prostituției. Ținem prelegeri și publicăm informații. În fiecare an, organizăm peste 100 de evenimente de conștientizare și prelegeri în școli și biserici.

Adăposturi

Casele Freedom sunt un loc sigur pentru femeile care au fost exploatate sexual. Aceste case oferă protecție, cazare, hrană. Dar, mai mult decât atât, oferă o gamă holistică de sprijin în consiliere, asistență juridică, acces la lecții de limbă și ajută la dezvoltarea abilităților din viața de zi cu zi.

Cooperare

Lucrăm împreună cu peste 30 de organizații și facem lobby politic pentru a aduce schimbări la nivel de politici guvernamentale. Facem acest lucru pentru a ne asigura că, în calitate de societate, facem tot ce putem pentru a pune capăt traficului de persoane.

Muncă pe stradă

Am înființat o cafenea voluntară, deschisă femeilor din prostituție pentru a le oferi o ureche deschisă și pentru a le trata cu drag și respect. Prin aceasta, putem construi deschidere, încredere și relații pentru a sprijini aceste femei în provocările cu care se confruntă.

Susține și tu schimbarea!

Susține proiectele care schimbă viețile victimelor prin rugăciune, prin conștientizarea și mediatizarea efectelor devastatoare ale traficului de persoane. De asemenea, campania CBN organizează o strângere de fonduri cu scopul de a pune capăt traficului de persoane. Poți susține și tu financiar această campanie donând AICI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107