Nick Vujicic lansează ProLife Bank o instituție financiară care va dona 50% pentru viață

Un antreprenor și evanghelist intenționează să lanseze „ProLife Bank” – o instituție financiară care va servi ca alternativă la băncile comerciale obișnuite, multe dintre care finanțează puternic Planned Parenthood.

Planned Parenthood este o asociație americană non-profit ce oferă servicii de sănătate sexuală cu privire la contracepție, bolile cu transmitere sexuală, dar, mai ales, avort, despre care site-ul anunță că este „un mod sigur și legal de a opri o sarcină” și „foarte comun” (3 din 10 femei în Statele Unite vor face avort înainte de 45 de ani, afirmă pagina organizației). În prezent, există o luptă pentru oprirea finanțării de stat a Planned Parenthood.

Vujicic – un american australian născut fără cele patru membre din cauza unei afecțiuni genetice rare – consideră că se află într-o poziție unică de a vorbi despre probleme legate de avort, adopție și asistență maternală.

„Majoritatea băncilor – de fapt, 90% – donează în mod filantropic cauzei avortului”, a declarat Vujicic pentru The Christian Post, menționând că o sumă de neimaginat din „banii lui Dumnezeu” a fost folosită pentru a finanța uciderea copiilor născuți.

De exemplu, fundația caritabilă a Bank of America a donat peste 50.000 de dolari filialelor Planned Parenthood din Statele Unite în 2017. Morgan Stanley, American Express și alte instituții financiare direcționează donațiile angajaților către organizație și acordă subvenții pentru a sprijini eforturile „voluntare”.

Această realitate îngrijorătoare l-a determinat pe Vujicic să fondeze ProLife Bank.

ProLife Bank, a spus Vujicic, nu este o bancă ce urmărește să facă profit – este o bancă care oferă bani. Banca va acorda „50% din profiturile sale nete organizațiilor nonprofit iudeo-creștine pentru a promova Împărăția lui Dumnezeu”.

Site-ul ProLife Bank explică:

Neavând membrele și fără să-și permită să joace „cartea victimei”, tânărul Nick a început să aspire podeaua pentru o alocație la vârsta de 6 ani. Își cumpăra propriile jucării și dădea bani misionarilor. Tatăl său Boris l-a împins să exceleze în ceva ce Nick putea face, anume matematică. El a devenit un om al cifrelor la o vârstă fragedă, ceea ce l-a condus în lumea alfabetizării financiare la vârsta de 17 ani.

A început să tranzacționeze opțiuni și acțiuni în adolescență și și-a cumpărat prima casă ca investiție la 19 ani. A obținut o licență în comerț, cu o diplomă dublă în planificare financiară și investiții și contabilitate și a absolvit vârsta de 21 de ani.

Vujicic a subliniat că până la jumătate din avorturi în Statele Unite sunt efectuate de către creștini practicanți. De asemenea, a amintit că mai multe municipalități americane sunt acum „orașe-sanctuar” care nu permit avorturile, în ciuda legilor statale și federale contrare. După cum a raportat recent The Daily Wire, legislația în așteptare din Texas ar elimina în totalitate avortul în stat.

Un text de Ben Zeisloft pentru The Daily Wire

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.