Actriţă de la Hollywood sfătuită să „nu mai vorbească despre Isus”

Într-un interviu recent acordat ziarului online britanic The Independent, actrița britanică născută în Guyana, Letiţia Wright, a vorbit despre modul în care Dumnezeu a susținut-o de-a lungul carierei sale în industria filmului.

„Lumea aceasta este atât de schimbătoare și nu-ţi poţi pune prea multe speranţe în ea  pentru a te face să te simți împlinit”, a spus Wright, care este în vârstă de 27 de ani. „Chiar și acum, trec printr-o nouă etapă de transformare a vieții mele, căutând să înțeleg cine sunt, dar cu Dumnezeu pot trece cu adevărat prin orice situație. Credința în Isus este de nepreţuit, un lucru care merită mai mult decât orice ”, a adăugat actrița Marvel.

Wright este probabil cel mai bine cunoscută pentru rolul ei din filmul Marvel din 2018 „Black Panther”. În film ea a interpretat-o ​​pe Shuri, sora lui T’Challa sau Pantera Neagră, interpretată de regretatul actor Chadwick Boseman.

În timp ce Wright și-a împărtășit fără reţineri credința în Hristos pe când se se afla la Hollywood, pasiunea ei deschisă pentru Domnul nu a trecut fără opoziție. Wright a declarat pentru The Independent că, de-a lungul carierei sale, oamenii au sfătuit-o să-și păstreze în privat propriile convingeri.

„Au fost oameni care mi-au spus:„ Hei, ar trebui să nu mai vorbești despre Isus ”, a explicat actrița. „Vor exista întotdeauna presiuni pentru a păstra în privat lucrurile cu care lumea ar putea să nu fie de acord. Și nu încerc să forțez cu nimic pe nimeni. Îmi împărtășesc gndurile şi experienţă pentru că probabil nu aș mai fi în viață dacă nu ar fi fost Isus, probabil că nu aș fi reușit să fac față la toată presiunea care o presupune viaţa de actor la Hollywood,” a adăugat ea.

„Și dacă cineva te salvează și aduce lumină și dragoste în viața ta, atunci vrei să le împărtășești. Nu vrei să o ascunzi,” a afirmat Wright.

Wright a criticat în mod sarcastic în trecut diverse reviste care au scris despre ea, pentru că au omis în mod deliberat citatele despre Dumnezeu.

Vedeta Black Panther a adresat, de asemenea, recenta sa decizie de a-și suspenda contul de Twitter, după ce s-a confruntat cu reacții adverse pentru că a postat un videoclip anti-vaccinare și l-a subtitrat cu un emoji ce înfăţişează mâini împreunate în rugăciune. La acea vreme, Wright susținea că doar încearcă să-şi arate preocuparea și să gândească de una singură.

Retrospectiv, Wright a subliniat că cuvintele ei au fost scoase din context.

„Mi-am dat seama că oamenii vor spune că ai spus lucruri pe care tu nu le-ai spus. Și asta a fost greu,” a declarat ea.

Wright, care a şi-a suspendat activitatea pe Twitter și Instagram de opt luni, a spus că timpul liber de pe rețelele sociale i-a permis să petreacă mai mult timp educându-se, citind cărți și petrecând timp cu familia ei.

„Am scapt de această presiune în care se aştepta ca eu să postez ceva … Toată lumea ar trebui să se îndepărteze de rețelele sociale”, a spus ea.

Sursa: Christian Headlines

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.