Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Un jucător de fotbal american se retrage din viaţa sportivă pentru a deveni pastor

După 10 sezoane în campionatul de fotbal american NFL, de două ori câștigător la Super Bowl, Stefen Wisniewski se retrage din fotbal pentru a deveni pastor.

Wisniewski a câștigat Super Bowl-urile cu echipele Philadelphia Eagles și Kansas City Chiefs. De asemenea, a jucat și pentru echipele Oakland Raiders, Jacksonville Jaguars și Pittsburgh Steelers din 2011 până în 2020.

Tânărul de 32 de ani a făcut anunțul joi într-un videoclip postat pe Twitter.

„După 10 sezoane în NFL, mă retrag. Mi-a plăcut enorm să joc fotbal, dar după 10 ani, corpul, mintea și inima îmi spun că este timpul să merg mai departe”, a explicat el. „Ce voi face în continuare? Voi fi pastor. Cea mai bună parte a vieții mele este relația mea cu Isus Hristos și nu-mi pot imagina o slujbă cu normă întreagă mai bună decât să-i învăț pe oameni Biblia și să împărtășesc dragostea lui Hristos cu ceilalți.”

Wisniewski a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături de-a lungul carierei sale de fotbalist, inclusiv lui Domnul Isus Hristos, „Regele Universului și al vieții mele”.

„Ai fost forța mea, bucuria, scopul, ancora, viața, pacea și pasiunea mea în tot acest timp”, a scris Wisniewski. „Am reușit să trec prin vremurile grele doar datorită prezenței Tale și a promisiunilor din Cuvântul Tău. Și bucuria intensă de a te cunoaște depășește cu mult orice bucurie care a venit chiar și din cele mai bune momente ale jocului de fotbal. Toată gloria pe care oamenii încearcă să mi-o dea pentru ceea ce am realizat îți aparține cu adevărat și pe bună dreptate Ție. Romani 11:36.”

Wisniewski a jucat fotbal din timpul liceului la Pittsburgh’s Central Catholic înainte de a urma cursurile la Universitatea Penn State. A fost selectat apoi de Oakland Raiders în 2011, apoi a semnat cu Jacksonville Jaguars în 2015.

În perioada 2016-2018 a jucat cu Philadelphia Eagles și a câștigat primul său Super Bowl. Pe 9 octombrie 2019, Wisniewski a semnat cu Kansas City Chiefs. El a câștigat cel de-al doilea campionat de Super Bowl atunci când Chiefs au învins pe San Francisco 49-ers în Super Bowl 54 în 2020.

Sursa: CBN News 

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Nici un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.