Un nou sezon Flacăra Închinării pentru tineri la Alba Iulia

Prima sâmbătă din octombrie, înseamnă startul unui nou sezon, începutul unui nou an de studii și prima întâlnire de tineret la Biserica „Flacăra Închinării” din Alba Iulia.

„Suntem extrem de entuziasmați să anunțăm prima întâlnire de tineret din acest sezon. Credem că Dumnezeu vrea să vorbească specific acestei generații de tineri și suntem convinși că Un NOU Sezon este gata să înceapă, în care Dumnezeu să se descopere tuturor celor care-L caută și urmează. Te așteptăm și pe tine, oricine ai fi, să fii parte la un timp extraordinar, alături de tineri pasionați de Cer” este mesajul cu care echipa bisericii locale te așteaptă la un nou sezon de întâlniri și experiențe cu Dumnezeu.

Invitații speciali ai întâlnirii sunt Eusebiu Baciu și Emanuel Band din Târgu Mureș. Mesajul va fi predicat de pastorul Florin Lupean.

Pe lângă hrană spirituală echipa de organizare a pregătit un tip de părtășie la cafea, tombolă și hangout.

Dacă sunteți în Alba Iulia, sunteți invitați sâmbătă, 2 octombrie, ora 17:30 la Biserica „Flacăra Închinării”, pe adresa: Strada Livezii 42, Alba Iulia 510001, România.

Intrarea este liberă, dar masca obligatorie! Pentru mai multe detalii urmăriți pagina evenimentului „Un nou sezon Flacăra Închinării” AICI!

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.