INTERVIU VIDEO: „Segregarea vaccinați și nevaccinați – poarta către dictatură” cu avocatul Alexandru Mușătoiu

„Segregarea vaccinați și nevaccinați – poarta către dictatură” este subiectul „La Ordinea Zilei” cu Ioan Ciobotă. Într-un dialog cu avocatul Alexandru Mușătoiu, colegul nostru de la RVE Timișoara a încercat să elucideze aspectele legale ale vaccinării, dilemele celor nevaccinați și presiunea care poate fi un cal troian pentru societate.

Vedeți o parte din articolul scris de avocatul Alexandru Mușătoiu și interviul realizat de Ioan Ciobotă.

Sănătatea publică – poarta de intrare a calului troian

Vedeți, în ultimul timp, tot mai mulți avocați, judecători și, în general, profesioniști ai dreptului revoltându-se față de cam toate deciziile autorităților în legătură cu pandemia. De ce? Pentru că adevăratul atac este cel asupra drepturilor și libertăților, sănătatea publică e doar poarta de intrare. Un profesionist al dreptului vede clar asta. Chiar și cei lipsiți de orice studiu juridic văd inepția, aberația ultimelor câteva hotărâri CNSU și de guvern.

Asta înseamnă că tot ce vedem e o cacealma? Nu tot, depinde unde tragi linia între realitate și cacealma. Există un virus? Da, există. Este grav? Nu prea, peste 97% se recuperează conform statisticilor. Poate da și forme medii/grave de pneumonie? Da, poate. Dintre acestea, pot ajunge unii în Terapie Intensivă? Da, pot. Dintre cei cu forme mai grave, pot deceda? Da, pot, șanse mai mari având cei din categoria +65 de ani și care au comorbidități – primele 4 fiind: afecțiuni cardiovasculare, diabet, obezitate, anxietate. E situația de acum substanțial diferită față de alți ani? Nu prea – și de aici începe cacealmaua. Au existat și în ceilalți ani viroze respiratorii severe care au spitalizat unele persoane, pe altele le-au trimis la terapie intensivă și pe altele le-au condus la deces? Da, categoric. E normal tot circul politic și mediatic mondial din jurul acestui virus? Categoric nu – e o exagerare grosieră și isterică a realității obiective. E o criză sanitară majoră la nivel mondial? Nu – e doar o isterie la nivel mondial indusă prin multă propagandă, altfel diferența majoră de morți în plus s-ar fi văzut în statistici – puteți căuta și pe site-ul INSP – de exemplu total decese 2017: 260.886, total decese 2018: 263.463, total decese 2019: 259.721, total decese 2020: ia vedeți ce găsiți.

Există un singur mod de a trece de „criză” – vaccinul? Sigur că nu. Care ar fi alte modalități? De exemplu să treci prin boală, așa cum a făcut cam toată lumea pe care o cunosc eu, și să-ți vezi în continuare de viață. Se fac eforturi supraomenești pentru a impune cu forța vaccinul? Se fac. Au dreptate cei care spun că a fost creată artificial o criză pentru a impune vaccinul și nu invers? Cam au. Au dreptate cei care susțin că acea substanță manipulată genetic poate depăși bariera ADN-ului și provoca modificări în interacțiunea genelor care determină modificări ale caracteristicilor și comportamentelor umane? Nu știm dar e cea mai plauzibilă dintre „teoriile conspiraționiste”.

Francis Fukuyama dezbătea acest subiect în 2002, în cartea sa „Viitorul Nostru Postuman” – se numește ingineria liniilor germinale, adică modificări ale caracteristicilor și comportamentelor subiectului supus procedurilor de inginerie genetică care se vor transmite urmașilor. (spre deosebire de ingineria liniilor germinale, terapia genetică aplicată unui subiect nu se transmite urmașilor și are efect doar asupra subiectului) Pot aceste modificări conduce, finalmente, la o lume ierarhizată de tipul celei din Minunata Lume Nouă a lui Huxley? Poate că da. Poate conduce la o depopulare? Putem specula orice din moment ce libertatea de exprimare este restrânsă și anumiții specialiști, de renume mondial, cenzurați. V-ați întrebat de ce auzim vorbind public tot felul de specialiști, de la epidemiologi, infecționiști etc dar nu prea auzim singura categorie de specialiști care ar putea arunca puțină lumină – cercetătorii în inginerie genetică? Vedeți articolul integral pe Musatoiu.com

Urmăriți interviul integral realizat de Ioan Ciobotă mai jos.

2 Comentarii
  1. Maria 4 octombrie 2021 Reply
  2. Michael 5 octombrie 2021 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.