Fotbalistul Olivier Giroud va fi unul dintre invitații unui eveniment evanghelic anual

Celebrul fotbalist Olivier Giroud, care nu pierde ocazia de a vorbi despre credința sa în Dumnezeu, se va număra printre invitații evenimentului anual „Centre Évangélique”, care va avea loc la Paris pe 22 și 23 noiembrie, atât în format online cât și într-o întâlnire fizică.

Campion Mondial cu Franța în 2018 și în prezent atacant la AC Milan, Olivier Giroud va fi unul dintre vorbitorii de la acest eveniment. El va vorbi în timpul unui interviu online, la ora 16:00, în a doua zi a evenimentului.

Al doilea golgheter din istoria „Cocoșilor-Galici” și recent câștigător al Ligii Campionilor cu Chelsea, este un credincios fervent care își declară în mod regulat credința în Dumnezeu, fie în interviuri, fie pe rețelele sale sociale.

Pe lângă Olivier Giroud, vor interveni și autorul Pascal Portoukalian; Françoise Caron, președintele Federației Naționale a Asociațiilor Familiale Protestante; Christian Blanc, președintele CNEF (Consiliul Național al Evanghelicilor din Franța) și Romain Choisnet, directorul de comunicare al CNEF.

Evenimentul va avea loc într-un format „hibrid“, în spațiul Charenton din arondismentul 12 din Paris, și on-line. Timp de două zile, participanții vor fi invitați să reflecteze și să dezbată asupra temei: „Împărtășirea și trăirea Evangheliei, o vocație comună?”

Fondată în iulie 1948, la Nogent-sur-Marne de douăzeci și unu de lideri ai mișcării evanghelice francofone, asociația „Centre Évangélique d’Information et d’Action” (CEIA) organizează o întâlnire în fiecare an. Scopul lor este „să facă schimb de știri, să lucreze împreună … și să reînnoiasca legătura frățească”.

SURSA | Info Chrétienne

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.