Ioan Ciobotă: Dumnezeu a făcut pământul și omul

„Eu am făcut pământul, şi am făcut pe om pe el; Eu cu mâinile Mele am întins cerurile, şi am aşezat toată oştirea lor.” Isaia 45:12

În versetul de mai sus, Dumnezeu spune foarte clar că El este Cel care a făcut pământul! Nu, pământul nu a apărut la întâmplare, dintr-un Big-Bang, dintr-o explozie cosmică! Nici vorbă!

Pământul a fost făcut de Domnul!

De asemenea, Dumnezeu spune „am făcut pe om pe el”, pe pământ. Deci nu am apărut dintr-un accident, din niște raze cosmice care au iradiat o supă primordială și a apărut o primă amoebă! Asta este o minciună satanică, diavolească!

Dumnezeu este Cel care l-a făcut pe om! Dumnezeu a făcut pământul, Dumnezeu l-a făcut pe om pe pământ.

Apoi spune Dumnezeu: „Eu cu mâinile Mele am întins cerurile, şi am aşezat toată oştirea lor”.

Oare ai putea să numeri stelele? Gândește-te câte stele sunt… Uită-te undeva, când poți să vezi cerul vara, într-o noapte întunecoasă – sunt enorm de multe stele – ai putea să le numeri? Dumnezeu a așezat toată oștirea stelelor, le știe pe fiecare pe nume!

Reține:

  • Dumnezeu a făcut pământul,
  • Dumnezeu l-a făcut pe om,
  • Dumnezeu a întins cerurile și știe toată oștirea lor.

El, Domnul Dumnezeul nostru, căruia ne închinăm, Tatăl Domnului nostru Isus Cristos, Cel care S-a descoperit pe Sine Însuși în Biblie cu numele Iehova și cu multe alte nume. El este Cel care te-a făcut și pe tine pe pământ, și pământul sub oștirea aceasta a cerurilor.

El – Domnul – te-a făcut!

Mai spune apoi: „Căci aşa vorbeşte Domnul, Făcătorul cerurilor, singurul Dumnezeu, care a întocmit pământul, l-a făcut şi l-a întărit, l-a făcut nu ca să fie pustiu, ci l-a întocmit ca să fie locuit”. Isaia 45:18

Dumnezeu este cel care a făcut pământul și care l-a făcut pe om pe pământ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.