JOURNEY Iași 2021: Eveniment de amploare în Nord-Estul României

Journey își dorește sa fie mai mult decât un simplu eveniment, mai mult decât doar artă și muzică. Credem că există un potențial încă neexplorat la nivelul orașului nostru, de aceea ne rugăm sa vedem o generație care se ridică și trăiește cu pasiune pentru Hristos. Ne dorim ca Journey să contribuie la crearea unei mișcări ce va înflăcăra și va transforma credința noastră, în orașul Iași, dar și în această parte a lumii, pentru salvarea multor tineri și pentru Gloria lui Dumnezeu.

CE ESTE JOURNEY?

Formatul este unul de festival – conferință.

Motoul nostru este:  Închinare, Rugăciune, Părtășie pentru că avem convingerea că:
– în închinare îl glorificăm pe Dumnezeu și ne arătăm disponibilitatea ca El să ne vorbească;
– în rugăciune ne deschidem inima înaintea Lui și primim ceea ce El vrea sa ne învețe;
– în părtășie (comuniune) cu alți credincioși putem aplica și extinde viziunea pe care Dumnezeu ne-a dat-o.

Sunt patru mari domenii pe care vrem sa le acoperim:

1. Sesiuni de închinare – în formatul unui concert cu formații de muzica creștină cunoscute și predicatori care vor vorbi abordând tema festivalului – Ce înseamnă să fii închinator adevarat?

2. Ateliere practice – Workshopuri
Dorim sa investim în bisericile locale și credem că programele de închinare pot și trebuie să devină din ce în ce mai performante în ceea ce privește conținutul teologic și al organizării închinarii, din punct de vedere muzical, artistic, dar și tehnic deoarece credem că Dumnezeu nu merită mai puțin decât maximul pe care il putem noi oferi. De aceea, dorim sa cream un context în care sa-i putem încuraja și echipa, atât pe cei care slujesc, dar și pe membrii bisericilor în a se implica mai mult, cu mai multă pasiune, în a sacrifica timp, efort și resurse.

 3. Rugăciune
Numele Journey vine de aici, în sensul ca participanții vor fi încurajați să se roage într-un mod practic pentru nevoi de rugaciune specifice pentru orașul nostru. Ei vor parcurge o călătorie a rugăciunii, trecând prin diferite etape, cu scopul de a înțelege mai bine care este viziunea lui Dumnezeu pentru biserică, dar și pentru orașul nostru.

 4. Comunitate
Credem că una din chemările importante ale bisericii este acela de a fi relevant pentru comunitate, de aceea Journey are și o componentă socială. Ne dorim ca viața cetății noastre sa fie transformată de forța pe care unitatea dintre credincioșii de diferite confesiuni o poate aduce. De aceea, ne propunem sa adunăm fonduri pentru a susține zece copii din medii sociale defavorizate să urmeze cursuri de muzică sau artă pe perioada unui an. Ca activități de socializare, vom organiza un parc de joacă pentru copii, vom avea o proiecție de film, o piesă de teatru și mini competiții sportive destinate tuturor celor care sunt în Palas Mall pe perioada desfășurării festivalului.

CINE VA FI PREZENT LA JOURNEY IAȘI 2021

ADONAI
REI ABRUDAN
DECEAN
OTNIEL BUNACIU
CĂTĂLIN ȘI RAMONA LUP
BBSO BAIA MARE
SUNNY TRANCĂ
ADI KOVACI
LIVIU MOCAN
SANCTUS PRO DEO
FINEAS
DENISE VASILIU
BOGDAN OAIDA
ATELIER+
FIREMAKERS

INVITAȚIE

Journey este destinat adolescenților, tinerilor dar și tuturor celor care își doresc sa se unească în închinare pentru a aduce unitate între credincioși și biserici.

Journey 2021 este un eveniment complex care reunește mai mult de 100 invitați din țară și din Europa. Evenimentele vor avea loc în 5 locații diferite, în 7 săli de conferință, un spațiu de joacă pentru copii cu tobogane gonflabile, diferite alte atracții pentru cei mici, parcul Dincolo de Nori de la Alege Viața. La eveniment ne propunem să adunăm peste 600 de participanți cu care ne vom întâlni pe durata a trei zile, iar echipa de voluntari si organizatori va însuma peste 60 de persoane.

De asemenea, vom sprijini un proiect social prin care vom oferi 10 burse pentru copii din medii defavorizate care își doresc să studieze muzica sau arta dar nu au posibilități pentru a face lucrul acesta, proiect intitulat „A Better Journey”!

În implementarea proiectului avem susținerea autorităților locale reprezentate prin Primăria Iași și Consiliul Local Iași, Palatul Braunstein și a Conducerii Palas Mall. Lucrăm în parteneriat cu mai multe organizații cum ar fi Alege Viața, Oscer, Liderii de Mâine, Biserica Via și Fundația Agora Christi.

Am ales perioada 15-17 Octombrie pentru că în Iași va fi sărbătoarea Sfintei Parascheva și ne dorim ca în timp ce zeci de mii de oameni se închină la oase moarte, Dumnezeu să se uite înspre cetatea noastră și să vadă că o mână de oameni se închină singurului Dumnezeu viu și adevărat.

Accesul la Festivalul Journey Iași 2021 se face pe bază de bilet. Prețul biletului este de 150 de Ron și 100 de Ron pentru studenți și elevi în baza actelor legale care dovesdesc acest lucru.

Biletele pot fi achiziționate de AICI.

Mai multe detalii despre Journey, despre condițiile de acces, cum vă puteți implica și programul celor trei zile puteți citi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.