INTERVIU „Cazul familiei Furdui din prima sursă cu Ben Oni Ardelean” VIDEO

La fel ca și în cazul familiei Bodnariu, comunitatea Evanghelică și grupul de parlamentari creștini luptă de această dată cu birocrația germană pentru familia Furdui. Ce s-a întâmplat în Germania? De ce avem o nouă familie numeroasă de români luptând cu statul pentru copii lor? De ce avem din nou copii răpiți și împrăștiați separat în diferite centre?

Toate aceste detalii sunt discutate la nivel diplomatic cu deputatul Ben Oni Ardelean în emisiunea „Unde Ești Omule” cu Gabi Izsak.

Ben Oni Ardelean a fost la discuții cu reprezentanții Germaniei, ne explică detaliile legislative și proceduri încălcate în cazul familiei Furdui.

Urmăriți această discuție ca să înțelegeți mai multe despre mersul acestei anchete și continuați să vă rugați pentru familia Furdui. Rugați-vă pentru cei 7 copii separați de părinți și împrăștiați în diferite centre la distanțe mari în Germania. Rugați-vă pentru această bătălie spirituală, legală, socială. Rugați-vă pentru ca familia Furdui să fie protejată fizic, emoțional, psihic și spiritual în tot acest proces dureros.

Mai multe detalii despre istoria familiei Furdui vedeți AICI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.