Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

DESCARCĂ Ghidul de Rugăciune pentru Lumea Hindusă 2021

Vă chemăm să vă alăturați nouă și în acest an când ne rugăm pentru hinduși și pentru problemele specifice cu care se confruntă ei oriunde s-ar afla, mai ales în această perioadă dificilă de pandemie. Începând de mâine, timp de 15 zile în perioada 24 octombrie – 7 noiembrie, ne vom alătura în rugăciune multor credincioși din toată lumea! CLICK AICI pentru a viziona și descărca Ghidul de anul acesta în format PDF.

De ce este atât de importantă rugăciunea pentru hinduși?

 “Atunci a zis ucenicilor Săi: “Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii! Rugaţi, dar, pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Lui.” (Matei 9:37-38)

Hinduşii sunt al doilea cel mai mare grup religios cel mai puţin evanghelizat din lume, cu numai 2% din misiunea transculturală orientată spre a le aduce Evanghelia. Acest lucru înseamnă că majoritatea hinduşilor îşi trăiesc viaţa fără a avea un acces deosebit la Evanghelia Domnului Isus Hristos.  

În Luca 4:17-19 Isus proclamă: „Duhul Domnului este peste Mine, pentru că M-a uns să vestesc săracilor Evanghelia; M-a trimis să tămăduiesc pe cei cu inima zdrobită, să propovăduiesc robilor de război slobozirea, şi orbilor căpătarea vederii; să dau drumul celor apăsaţi şi să vestesc anul de îndurare al Domnului.”  

În acest ghid de rugăciune vă încurajăm să vă rugaţi pentru toate nevoile hinduşilor, printre care se găsesc și unii din cei mai săraci oameni din lume, care au mare nevoie de libertate, susţinere şi veşti bune. Rugaţi-vă că ei să fie binecuvântaţi, vindecaţi şi să aibă ocazia să audă Evanghelia lui Isus Hristos. Ne rugăm să fiţi inspiraţi de textele biblice pe care le veţi citi şi ne dorim să lăsați ca Duhul Sfânt să vă călăuzească în rugăciune şi să pună în inima dumneavoastră dragoste pentru poporul hindus pe care Dumnezeu îl iubeşte. 

Mai multe detalii legate de proiectul internațional 15 Zile de Rugăciune pentru Lumea Hindusă găsiti pe https://pray15days.org/.

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.