Pastorul Vasile Talpoș a plecat la Domnul în această dimineață

Vasile Talpoș și-a sfârșit alergarea în dimineața acestei zile de 24 octombrie 2021. Pentru puțină vreme, comunitatea Evanghelică Baptistă din România se desparte de unul din stâlpii comunității și ne așteaptă în gloria Tatălui, dacă îi vom călca pe urme.

„Dragi frați și surori, cu inima îndurerată dar cu speranța revederii, vă anunțăm că fratele Talpoș Vasile, unul din stâlpii credinței creștine baptiste din România și din biserica noastră, în acestă dimineata a fost chemat în veșnicie, la Mântuitorul și Domnul Său. În cursul acestei zile vă vom anunța detaliile slujbei de priveghi si înmormântare. Dumnezeu să mângâie familia îndoliată, în special pe fiica Cristina, internată în spital în stare gravă cu COVID și familia ei, pastorul Simi Bâlc și copii izolați acasă la fel infectați cu Covid-19” a anunțat pastorul Bisericii Baptiste „Betania” din Sibiu, Radu Campean.

Printre noi a purtat titlurile de soț, tată, bunic, pastor și profesor. A fost soțul sorei Lidia Talpoș, care a plecat la Domnul în mai 2020. Împreună au trei copii: Cristina căsătorită cu pastorul Samuel Bâlc, Cristian – Mihail Talpoș (1975) căsătorit cu Simona Talpoș și Emanuela-Lidia Talpoș (1979) căsătorită Vasile.

Știrea se actualizează…

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.