Aplicația de studiu biblic „YouVersion” aproape de jumătate de miliard de descărcări

Aplicația de citire si studiu a bibliei „YouVersion” va ajunge în curând la 500 de milioane de descărcări pe dispozitivele digitale. „Acest număr reprezintă utilizatori din întreaga lume, care provin din diferite națiuni și care vorbesc diferite limbi, apropiindu-se activ de Dumnezeu prin Cuvântul Său”, au spus administratorii aplicației pe blog.

Pentru a sărbători aceast lucru, pe pagina principala este afișat în prezent un contor, care va fi vizibil până la jumătatea lunii noiembrie, când dezvoltatorii estimează ca aplicația va atinge jumătate de miliard de descărcări.

„YouVersion” este disponibilă în 375 de limbi și a fost instalat în fiecare țară din lume. Pe lângă dezvoltatori și traducători permanenți, la aplicație participă peste 350 de voluntari activi din întreaga lume, care traduc meniuri, planuri de citire a bibliei pe subiecte sau chiar devoționale zilnice.

Aplicația a fost lansată în 2008 și a avut 83.000 de descărcări într-un singur weekend la momentul lansării.

Mai jos puteți urmări un video în care mai mulți oameni vorbesc despre cum Dumnezeu a lucrat în viața lor prin această aplicație:

 

SURSA | Evangheliques.info

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.