Reclama de Halloween a Twix încurajează violență asupra celor care nu acceptă trangenderismul

Într-o reclamă, care se presupune că face referire la batoanele de ciocolată „Twix” cu tematică de Halloween, a apărut un copil travestit care susține că este ceva normal să fii diferit, iar pentru cei care nu sunt de acord cu asta, lucrurile ar putea deveni violente.

The Daily Wire relatează că videoclipul intitulat „BITE SIZE Halloween” a stârnit reacții furioase  pe rețelele de socializare.

În videoclipul de două minute, un băiat îmbrăcat într-o rochie de prințesă deschide ușa din față a casei în fața căreia stă o vrăjitoare cu aspect gotic care este dădacă lui.

Mai târziu, când băiatul se joacă cu mingea de fotbal în curtea din față a casei, purtând încă rochia, două fete din cartier îl întreabă de ce poartă costum, „încă nu este Halloween”. Băiatul nu le răspunde. Se uită doar la ele, își ridică mingea și aleargă înăuntru. Pe urmă, într-o altă scenă, în timp ce copilul și vrăjitoarea sunt în mășină, această îl întreabă dacă și-a pus centură de siguranță, iar băiatul îi spune că încă poartă rochia de prințesă, la care vrăjitoarea răspunde, „dar vrei să o porți?” „Da”, spune băiatul, „OK” vine răspunsul vrăjitoarei.

Următoarea scenă îl arată pe băiat într-un parc jucându-se cu mingea de fotbal, când un băiat mai mare care poartă o pelerină strigă: „Hei, prințeso! Arăți că o fată. De ce porți asta?”

În timp ce băiatul se uită la vrăjitoare, el îi spune: „Pentru că așa mă simt bine”. Băiatul mai mare le spune că el și dădacă lui „arată ciudat”. Băiatul răspunde: „Nu, suntem doar diferiți”.

Daily Wire a notat apoi ce se întâmplă în continuare: „Violența împotriva minorilor este un răspuns rezonabil pentru cei care au un punct de vedere diferit asupra ideologiei transgender”.

Vrăjitoarea își folosește magia pentru a aduce o rafală de vânt care-l îndepărteaza pe băiatul mai mare. Este atât de puternic încât a fost luat pe sus iar pelerina pe care o purta a căzut la pământ.

În timp ce părăsesc parcul, băiatul o întreabă pe vrăjitoare: „Se va întoarce?” Iar vrăjitoarea răspunde: „Da, probabil”.

Videoclipul a fost postat pe Twitter și revizuit de CBN News. Chiar dacă anunțul spune că este prezentat de Twix la începutul videoclipului și se termină cu un mesaj „Happy Halloween” la sfârșit în care apare loggo-ul Twix, reclama nu arată în niciun moment un baton de la marca respectivă.

Libs of Tik Tok, un cont popular de socializare, a retweetat videoclipul cu un mesaj simplu. „Twix a sponsorizat această reclamă de Halloween”.

SURSA | CBN News

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.