PRIMUL Start-up Day BAM România la București (FOTO | VIDEO)

După trei luni intensive de lucru în culisele Incubatorului, echipa BAM România a adunat la București peste 60 de oameni de afaceri creștini, antreprenori și potențiali investitori din țară și străinătate la Primul Start-up Day din România. La evenimentul găzduit de Biserica „Profides” au venit traineri din Marea Britanie, Sierra Leone, Olanda, Germania și Suedia.

BAM „Business as a Mission”, adică „Afaceri ca Misiune” este locul unde afacerea devine o misiune pentru comunitate.

„Credem că suntem chemați să-L slujim pe Dumnezeu cu normă întreagă prin munca noastră. Echipa BAM vor să creeze o comunitate de antreprenori care să promoveze valorile creștine în lumea afacerilor, facilitând oportunități și colaborări între oamenii de afaceri din țară și de peste hotare” susțin organizatorii evenimentului cu titlu de premieră în România.

Daniel de Groot, antreprenor social, BAM România

Daniel de Groot, antreprenor social, BAM România

„Creăm oportunități, ca oamenii să afle despre Afaceri ca Misiune, despre integrarea credinței la locul de muncă, și îi ajutăm să realizeze că pot vorbi despre Hristos în cadrul afacerilor în care sunt implicați. Moderatorii întâlnirii, vorbitorii și tinerii antreprenori din programul „Incubator Afaceri ca Misiune” au arătat că prin implicarea lui Dumnezeu pot avea impact în societate”, a declarat Mark Plummer, fondatorul BAM Training.

Adrian Buhai, antreprenor BAM România

„Prin BAM România vrem să creăm o comunitate, să aducem oameni care fac afaceri pentru gloria lui Dumnezeu împreună. Vrem să creăm capital pentru cei care vor să pornească o afacere și vrem să oferim coaching cei care au experiență în afaceri să poată să-i mentoreze pe cei tineri care vor să pornească o afacere. În mod special ne focalizăm pe afaceri care au un impact în societate și impact din punct de vedere al Împărăției lui Dumnezeu”, a declarat Adrian Buhai, antreprenor BAM România.

„Am venit în România să vorbesc despre Afaceri ca Misiune: ce este, cum funcționează, care e diferența dintre afacerile ca misiune și afacerile, în general. Sunt inspirat de ce se întâmplă la eveniment și în România. E fantastic!” a declarat, Hakan Sandberg, ambasador, BAM Global pentru regiunea nordică.

„Am prezentat ideea mea de proiect, o platformă de fundraising pentru mediul evanghelic din România și am venit cu așteptarea de a întâlni oameni care sunt deja în domeniul de business și care îmi pot da sfaturi pentru a ști pe ce direcție să continui. La eveniment s-a vorbit și despre modul în care Biserica poate sprijini oamenii de afaceri” ne-a spus una din participantele la Incubatorul BAM România, Roxana Nazarie din București.

Cum a fost, despre ce au învățat, de ce au ales să fie parte din acest eveniment și care sunt visele lor pentru mediul social și economic din România, vedeți mai multe detalii în reportajul realizat de Alfa Omega TV.

Mai multe știri despre BAM România AICI!

Sursa VIDEO: Alfa Omega TV
Sursa FOTO: BAM România

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.