Nina Vlas, solista Not an Idol lansează al doilea album în Turneul de Crăciun!

„Amintirile frumoase din copilărie învăluite în atmosfera magică de Crăciun ne unesc în această perioadă într-un mod cu totul deosebit… Vină să savurăm împreună muzica live, colinde în stil jazz, clasic și modern alături de muzicieni talentați și invitați speciali. Fie ca lumina și căldura sărbătorilor de iarnă să vă umple inimile și casele cu dragoste și bucurie!” este mesajul de invitație la Turneul de Crăciun, al trupei Not an Idol!

În perioada, 05-18 decembrie 2021, unica voce feminină a trupei lansează propriul album de colinde! Colindați cu piesele din cel de-al doilea album semnat de Nina Vlas vor fi creștinii din orașele: Beiuș, Arad, București, Cluj, Chișinău și Iași. La Cluj va fi un eveniment privat, doar pentru biserica locală.

În cadrul acestor evenimente va avea loc și lansarea oficială a albumului „Astăzi iarăși e Crăciun” semnat de Nina Vlas. Harta și programul turneului are următoarele date și ore:

05:12 – Beius, Sfânta Treime 17:00
07:12 – Arad, Harvest 18:30
09:12 – București, Renovatio 18:30
10:12 – București, Profides 19:00
13:12 – Chișinău, teatrul Ginta Latina
18:12 – Iasi, Rhema, Palas, sala Chopin 17:00

Invitații speciali ai turneului sunt: solistul „Not an Idol”, Victor Vlas și interpreta Tatiana Razincov. Instrumentiștii: Marc Oselschi – clape, Gheorghe Postoronca – bass, Stas Poraico – tobe, Dmitrii Toma – chitara și Alexandru Arcuș – saxofon.

Pentru obținerea unui bilet, urmăriți evenimentele locale pe paginile locațiilor menționate în orar. La Chișinău, concertul va fi găzduit de Teatrul „Ginta Latină”, iar biletele pot fi achiziționate pe iTicket.md

Locurile sunt limitate!

2 Comentarii
  1. Maria 24 noiembrie 2021 Reply
  2. Israel 29 noiembrie 2021 Reply

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.